II. Liga Mladih
forza morocco napisao:Ticex, čestitan na zadnjoj pobjedi i ujedno zahvaljujem na komentaru na blogu.
Forza Morocco van drži fige da igramo skupa i dogodine.
Dobar ti je blog
Ja se nadan da nas Vice nece zajebat
Hvala na potpori
Zadnja izmjena: ticex; 16 svi 2007, 15:51; ukupno mijenjano 1 put/a.
Diesel 4 napisao:Ajmo Colo Colo, mi smo svoje napravili, Etiri ide feštat i na zaslužen odmor, a u 18 sati su subotu nadamo se dobrim vjestima. Imat cemo našeg skauta na tribinama !
Koje ste vi face. Idete feštat, a mi da se borimo za vas?! Da je vama bitno ostat u ligu svi biste došli navijat.
Zadnja izmjena: Vice ColoColo; 17 svi 2007, 09:20; ukupno mijenjano 1 put/a.
Ajde Ticex nije bas tako, mislim triba pojit i popit ali to je samo zato da nam da snage da moremo više trčat, a šta se tiće dolaska i navijanja za Colo Colo ka šta san reka biće skaut, ali u nas je puno igrača slabih živaca pa onda da ih neizlažemo opasnosti moramo ih maknit i opit da nemisle puno o toj tekmi da ne bi bilo komplikacija, ipak je jos dugi igrački vrijek prid nama
Pozdrav ljudi...Eto mene na sek. da vas svih zajedno pozdravim,čestitam Pivnici na osvojenom prvenstvu te da samo konstatiran očito..forum je zvanično ETIRIZIRAN..
mario 4
mario 4
mario 4- MNK E`tiri
www.mnketiri.com
www.mnketiri.com
Mislija sam čekat do subote, ali pošto nas neće bit evo da i ja čestitan Pivnici na osvojenom prventsvu, je da su na razbili ko bebe zvečku u prvoj tekmi 10:0, ali ipak drago mi je da smo pokazali potencijal i da smo drugu izgubili samo 6:3. Nažalost neće biti prilike za popravkom jer nam Pivnica putuje u 1 ligu
SRITNO !
SRITNO !
ticex napisao:Vidis Pivnica, ima nas ki govana!!! Sta bi bilo da nemamo svoj forum. Garaža nam ne bi bila do kolina, po postovima:D:D:D
Pozdrav Drugu Bagremiću (mario 4)!!!
pozdrav Tiću..evo je došlo vrime da se uključim u štoriju od malog balun...4
mario 4- MNK E`tiri
www.mnketiri.com
www.mnketiri.com