FAQ  •  Registracija  •  Login

2. liga veterani

<<

Jakov

Novi član

Post 31 ožu 2011, 07:37

Najlakše je sucima govorit da su falili. Kako vi falijete s crte ? To niko ne govori. Kako je nami kad nam se Šolta unese u lice i sve nas isprska. Ili kad se igrači valjaju i padaju bez veze ka Renato iz Policije ili Boza iz Isse i slični. Mi ne smimo falit protiv nikoga ništa. Posebno protiv državnih i gradskih firmi. Ka jučer protiv policije. Lipo igrajte, mi ćemo sudit. Neka svako radi svoj posa.
Mišan malter
motam žicu
zidan kuću
trokatnicu
<<

forza morocco

VIP član

Post 31 ožu 2011, 08:28

amo vidit raspored prvih pet do kraja, u zagradama su rezultati iz prvog dila pa pretpostavljeni poredak:

25. kolo

ZORZI - FF SUPER PAJO (1:2)
F - KLUB - ISSA-CB TANA (2:4)
OAZA - SLOGA (5:4)
MNK GALLO - COSMOS (3:1)

ako se ponove rezultati iz prvog dila, na vrhu nema promjena osim šta onda Zorzi ispada iz utrke

1. Issa 45
2. Gallo 44
3. Oaza 44
4. Pajo 43
5. Zorzi 38

26. kolo

TDM - OAZA (0:3)
MNK GALLO - SLOGA (5:2)
ISSA-CB TANA - DOLCE IVA (3:2)
PUSD - ZORZI (2:2)
F-KLUB - FF SUPER PAJO (0:6)

1. Issa 48
2. Oaza 47
3. Gallo 47
4. Pajo 46
5. Zorzi 39

ali obzirom kako je ipak apsolutno sve moguće siguran san da tablica neće ovako izgledat na kraju iako se nadan :)

Jedino je sigurno da će vrh krojit F klub i Sloga...
Zadnja izmjena: forza morocco; 31 ožu 2011, 08:30; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

WITSCHGE

VIP član

Post 31 ožu 2011, 08:35

šolta. napisao:kako se neki iz moje ekipe boje stavit neke snimke ja ću ih stavit nek se vidi šta mi protivnici rade.evo dokaz da me po trojica moraju ćuvat,kako me tuku i kako me sudci nemaze a bit če i posla za onog beusana.i nek se vidi ko je najbolji igrać svih veteranski liga i da nije ćudno da me gledaju iz italijanske veteranske lige par vodečih klubova.evo pa uživajte i divite se http://www.youtube.com/user/RAB2010ful# ... bTPSPdOdmQ

zaboravio si napomenuti kako ne stoji komentar JEL OVO ZA ŽUTI,jer se cila tribina smijala kad si konačno dobija žuti zbog konstantnih prigovora sucu,ipak clip je odličan svaka čast a i igraš dobro bar šta sam ja vidija.ipak nemoj govorit sve moram sam jer ce se ekipa uvridit...
Najvjerniji UVIJEK DOLAZE I OSTAJU.....
<<

Boza

Novi član

Post 01 tra 2011, 07:44

šolta ... prrrrrr

Jesi se ruga nama ? A mi sad prvi i igramo obe protiv laganih protivnika, adio druga liga, adio.
Lipo san ti govorio, idemo u prvu ligu, možda jednog dana opet budete igrali protiv nas.
prva liga
<<

šolta

Novi član

Post 01 tra 2011, 09:37

A šta san doživija majko moja da mi se Issini igrači rugaju.Vidićemo ko će se zadnji smijat,još nije gotovo.Moran nać Maksimovića negdi u savezu da sve zakuva.
Nesmin ništa govorit dovoljno san se ja njima ruga,a sad se vraća sve.
Triba izdržat ove provokacije do sride,pa onda šta bude,ali najteža mi je poruka točno u 8 sati svako jutro ŠAMPIONI,ŠAMPIONI HE,HE.
niko kao ja
<<

miho

VIP član

Post 01 tra 2011, 10:47

priskočija si utakmicu s pandurima .hm čudno.možda su ti posušili kazne...
Alistair McCoist
<<

šolta

Novi član

Post 01 tra 2011, 14:14

A štaš Miho opet 3 žuta,a tako san ćeka te pandure,ali više me ne mogu zajebat još dva kola do kraja.Mislin da san se popravija niti jedan crveni u ciloj sezoni,hm možda se rano veselin.
niko kao ja
<<

renato cupic

Novi član

Post 02 tra 2011, 12:53

a eto i ja sam tia rec par rici na forumu ,branim ludilo mislin da nisam ovako brania ni kad sam bia u reprezentaciji,bolji smo svaku utakmicu al nemamo srice a i nema solte najboljeg igraca lige.Jos da kazem par rici o issi imaju srice mi smo ih razbili 50 u dvi utakmice i da su fer rekli bi ajte vi momci iz paje naprid u prvu ligu najbolji ste a posebno ti boza koji glumis nekog fer igraca,eto to je od mene za prvi put
<<

Boza

Novi član

Post 04 tra 2011, 08:57

Ma je Cupe, sve stoji, 5:0 ste nas razbili u dvi utakmice ali prvenstvo se dobiva na malim utakmicama, a nama sad idu dvi objektivno najlošije ekipe sa kojima nećemo imat problema (s ovim drugima treniramo i već su ispali), tako da je to sigurnih 6 bodova

Vidimo se za par godina kad ostarimo pa opet ispadnemo u drugu ligu ako vi i od tamo ne ispadnete. Ala gušta vas sve zafrkavat, PRVACI SMO !

Oborita riba s otoka je već naručena za feštu i to smo je naručili prema klubovima iz druge lige, svaka riba jedna ekipa.

FF Payo je zubatac a F-klub srdela, prema jačini klubova.
prva liga
<<

renato cupic

Novi član

Post 04 tra 2011, 15:50

a jaca je srdela od zubatca ponekad,znan ja posto vsam kupia zemlju u bliznoj po posebnim uvjetima he he,a i tebi bi boza bilo pametnije imat mukte upad u f klub,jer mikas je opasan ka sam djava i pametnije ti je se dogovorit unaprid a mlade koke te cekaju u f klubu nego da ih palis sa srdelomTtako sam ti ja vodia kliniku i ka dogovoria se s bituminom da nam pusti ida ostanemo u drugoj lizi i na kraju nista jer nisam unaprid da susku i ispa iz druge lige al sam ispeka zanat i sad sam prvi i ne more mi niko ni blizu u drugoj lizi, jos da kazem vraca nam se solta jaci smo sto posto dobit cemo zorzija 5 komada pojma oni nemaju,sminkeri
<<

šolta.

Novi član

Post 05 tra 2011, 09:36

pošto se ćitava liga pita kako se pripremaju ovi iz paje i zašto ovako rasturaju,evo vam odgovora,visinske pripreme na klisu.
http://www.youtube.com/watch?v=J3aUOM2HENg
niko kao ja
<<

Boza

Novi član

Post 05 tra 2011, 09:40

Nije ovo gori Renato. Ovaj je nepismen. Zva sam Renata i on kaže da nije uopće registriran na forumu. To neko provocira. Moga bi bit sudac Javor.

Mikas neće ni doć Javore, našli smo mu 3 para na kladionici koje mora pratiti uživo, tako da ti ne brini, sve je gotovo, a tražit ćemo tvoje izuzeće ka suca.

Niko nas neće zaustaviti, a meni možeš uvik donit zubaca od 3 kila, a ja ću tebi 3 kila srdela.
prva liga
<<

renato cupic

Novi član

Post 05 tra 2011, 23:16

da ti boza imas dicu i zenu bia bi nepismen isto,ajde radije se napali sutra na mikasa i rjesite to prvo misto jer od solte ne mogu zivit,da je on kralj,cak mi je reka danas da bi i torcidu ostavia u prvoj lizi svasta iako je istina da je on najbolji igrac a ja golman lige,toliko od cupe pozdrav pismenima.
<<

Boza

Novi član

Post 06 tra 2011, 07:41

Ćao druga liga, ćao .... Mikasu smo uplatili listić na Barcu i na one pase šta trče na ekranu uživo i ne dolazi, a vi plačite i nadajte se. Ma šta se vi imate nadat, nećete dobit ni Zorzija.
prva liga
<<

renato cupic

Novi član

Post 06 tra 2011, 09:42

a moj boza ne uplacuje on jedan listic i da ga se tako moze kupit nisam mislia da si tako naivan,a sta se tice zorzija zgazit cemo ih ma sta 5 dat cemo im 10 komada. Solta je u zivotnoj formi a ja gola ne mogu primit osim ako ne bude koja zemlja povoljno ka u bliznoj he he. Issa nema sanse jer ih nije briga njima je samo do popit i poist ,aj pozdrav do sutra. PAJO PRVI OD DANAS PA ZAUVIK!
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2010/2011