Liga-kup
DON FABIO napisao:Dino , to su ostavili nesto i za dogodine.
Samo da Jozi kažem u vezi zalbi, mog igrača ste (disciplinci) kaznili s 18 miseci jer ga je protivnik opizdia balunom i nasrnia šakama , a on mu vratia, sve je trajalo 5 sekundi, ovaj je dobia 2 utakmice, moj 18 miseci, pa jeste li vi normalni. Sta se tiče žalbe kao i povrede pravila i ponavljanja utakmica, ma vi uzmete 100 kuna i itnete u koš tu žalbu jer vam se ne da zajebavat s tim. 18 MISECI kazne, pa sta ste vi, Haski tribunal, umisto da je dobia 2-3 utakmice vi ste momka izbacili godinu ipo. Kako vas nije sramota, a i ne znate o čemu se radilo, suci sta su napisali je notorna laž i izmišljotina , a sam jedan od sudaca nam je reka da se nema smisla zalit jer da cemo samo bacit 100 kuna. To sve govori. Zaj mi je sta nije snimljeno pa da vidite zašto ste momka kaznili 18 miseci. Možete se sramit na čelu s Grgatovicem.
Niti luka jeo niti mirisao. Uistinu ne znam o čemu se je radilo. Ponovljam, Disciplinski sudac je potpuno neovisan u obavljanju svoga posla. Što bi to bilo kada bi se svima petljao u povjerene zadatke i dužnosti?
Svi oni koji smatraju da izrečena kazna nijeispravno donešena imaju pravo žalbe u roku od 8 dana od uručenje rješenja koju UO, usput rečeno, ne baca u smeće već o njoj vrlo ozbiljno razgovara. I ne bi bilo prvi puta da se rješenje Disciplinskog suca odbaci ili preinači ovisno o ishodu glasovanja.
Toliko o tome!
Gruba napisao:AUTO SIMPET napisao:Malo su zajebani zapisnici liga-kupa kad utakmica ode u penale. Pa onda delegat zapisuje golove iz penala u regularni dio utakmice. Evo u utakmici Fools&horses - DŠR Kman 5 golova palo u istoj sekundi (29:02), pa onda iza penala sviran još jedan faul. Hahaha...
Aj to za penale jos nekako i razumin... Premda ih ne bi tribalo uopce unosit!!! Ali ovo mi nije jasmo upisali su 18 golova na utakmici di je bilo 12,hahahah
To je očito neki problem. Vjerujem ne preveliki. Za one koji se razumiju u informatiku, računarstvo odnosno programiranje, ovakav program je veliko iznenađenje i korak naprijed. Mi koji se malo manje razumijemo u to (da ne kažem da se uopće ne razumijemo) uopće ne shvaćamo koliko je kvalitetan ovaj program koji će ponekad pokazivati nedostatke koje će naš programer vjerujem uspjeti otklanjati. Program je prvi put saživio ove sezone, dogodine bi trebao biti još bolji i napredniji. Mnogo moćnije organizacije od naše sada žele ovaj program uzesti sebi i to nije loše, jer znači da vrijedi te da ogroman uloženi dvoipolgodišnji trud oko ovog programa nije bačen u bunar. Ne bi bilo loše malo više strpljenja, a malo manje ruganja!
Hvala na razumijevanju.
josip_radic napisao:Gruba napisao:AUTO SIMPET napisao:Malo su zajebani zapisnici liga-kupa kad utakmica ode u penale. Pa onda delegat zapisuje golove iz penala u regularni dio utakmice. Evo u utakmici Fools&horses - DŠR Kman 5 golova palo u istoj sekundi (29:02), pa onda iza penala sviran još jedan faul. Hahaha...
Aj to za penale jos nekako i razumin... Premda ih ne bi tribalo uopce unosit!!! Ali ovo mi nije jasmo upisali su 18 golova na utakmici di je bilo 12,hahahah
To je očito neki problem. Vjerujem ne preveliki. Za one koji se razumiju u informatiku, računarstvo odnosno programiranje, ovakav program je veliko iznenađenje i korak naprijed. Mi koji se malo manje razumijemo u to (da ne kažem da se uopće ne razumijemo) uopće ne shvaćamo koliko je kvalitetan ovaj program koji će ponekad pokazivati nedostatke koje će naš programer vjerujem uspjeti otklanjati. Program je prvi put saživio ove sezone, dogodine bi trebao biti još bolji i napredniji. Mnogo moćnije organizacije od naše sada žele ovaj program uzesti sebi i to nije loše, jer znači da vrijedi te da ogroman uloženi dvoipolgodišnji trud oko ovog programa nije bačen u bunar. Ne bi bilo loše malo više strpljenja, a malo manje ruganja!
Hvala na razumijevanju.
Nemam nikakvu zamjerku za program! Svaka cast na trudu i na nacinu kako program radi i omogucava da vidis kako se kretala utakmica!!! Sve super i sve 5 samo tako dalje... Samo sam htio ukazati na taj mali problemcic pa da se i on mozda uskoro ukloni(mozda je greska ovdje bila kod one osobe sta je upisivala)... Pozzz
Jozo, 18 miseci jer se brania kad ga je ovaj napa, problem je sta je moj jači bia pa mu je tilta jednu ali sve je trajalo 5 sekundi ispred sudaca i 50 ljudi. A dicni suci su napisali da ga je tuka i gazia nogama na podu- NEVJEROJATNO. Kad smo već kod razmatranja zalbi, meni jedan od sudaca kaže da cemo bacit 100 kuna bezveze jer da necemo nista postic. 18 miseci kazne ni zbog cega, maximalno 4 utakmice, ali ni to jer je vinovnik nemilih scena dobia -2!!! Poslije utakmice sam svog igrača posla kod delegata da ga pita moze li napisat i on izjavi i da sta dalje- ovaj ga je odjeba da to nisu njegova posla!
Molim lipo, mogu i ja pisat knjizevno, sluzit se stručnim terminima, pricat isto ka i ti jer znam kako sve funkcionira iznutra i sve probleme, manjkavosti, prednosti ali necu jer će me optuzit da te ocu minirat i zelim bit novi predsjednik ,a to ne zelim (mada mislim da bi tu funkciju obnaša ako ne bolje jer ti dobro radiš, mislim da ne bi ni sjeba nista jer niti sam glup, nesposoban niti neobrazovan, ali eto tebi kaseta brokava), samo ukazujem na anomalije kojih IMA I NISU BEZNACAJNE.
Molim lipo, mogu i ja pisat knjizevno, sluzit se stručnim terminima, pricat isto ka i ti jer znam kako sve funkcionira iznutra i sve probleme, manjkavosti, prednosti ali necu jer će me optuzit da te ocu minirat i zelim bit novi predsjednik ,a to ne zelim (mada mislim da bi tu funkciju obnaša ako ne bolje jer ti dobro radiš, mislim da ne bi ni sjeba nista jer niti sam glup, nesposoban niti neobrazovan, ali eto tebi kaseta brokava), samo ukazujem na anomalije kojih IMA I NISU BEZNACAJNE.
F-OFF!!!
DON FABIO napisao:Jozo, 18 miseci jer se brania kad ga je ovaj napa, problem je sta je moj jači bia pa mu je tilta jednu ali sve je trajalo 5 sekundi ispred sudaca i 50 ljudi. A dicni suci su napisali da ga je tuka i gazia nogama na podu- NEVJEROJATNO. Kad smo već kod razmatranja zalbi, meni jedan od sudaca kaže da cemo bacit 100 kuna bezveze jer da necemo nista postic. 18 miseci kazne ni zbog cega, maximalno 4 utakmice, ali ni to jer je vinovnik nemilih scena dobia -2!!! Poslije utakmice sam svog igrača posla kod delegata da ga pita moze li napisat i on izjavi i da sta dalje- ovaj ga je odjeba da to nisu njegova posla!
znači bit aktivan na forumu s tvoje strane ,znači predsjednička kampanja je u pitanju.
pucaš visoko ,možda prevelik zalogaj za tebe, patit će klub.
Pa nisam ja Jole brate ,da se slikam sa ženom i dicom.Ja sam Vuco,ja sam hodajući spomenik.Ja sam LIVERPOOL čoviče,ja nisam pjevač ja sam LIVERPOOL.
http://dnevnik.hr/showbizz/omg/bez-dlak ... menik.html
http://www.youtube.com/watch?v=yuTYYl-oqL4
http://www.theguardian.com/football/vid ... -mcg-video
http://dnevnik.hr/showbizz/omg/bez-dlak ... menik.html
http://www.youtube.com/watch?v=yuTYYl-oqL4
http://www.theguardian.com/football/vid ... -mcg-video
Ne pucam ja ni na sta jer me to trenutno ne zanima jer on relativno dobro to radi, da sam tia ja sam se moga uvatit s tim u kostac prije njega dok je Tadija Mamić vodia savez, s njim sam prijatelj i moga me uputit u neke stvari i prepustit mi misto, ali mene to ne interesira. Bia sam predsjednik razreda, glavni na maturalcu, vodia maturalnu zabavu, pobjedjiva na amaterskim festivalima
znam kako je bit glavni ali za bit predsjednik udruge me zaboli Malik, jedino me interesira bit na čelu nečega profitabilnog sta bi mi donosimo 2-3 tisuće eura misecno, a to cu ostvarit nikad. Stoga, ne pizdi. Samo govorim o nekim stvarima unutar udruge koje triba prominit i koje ne valjaju, očito je svima lakše zatvorit oci i ko ga jebe izuzev par pojedinaca tu od prve do pete lige koji nesto pokušavaju kao i ja , ali nas ostali "pametnjakovici" na kraju ismijavaju. Da povucem paralelu s politikom, eto zašto smo država u kurcu, jer su ljudi ovce za sisanje i jos su sritni kad ih budale deru i rugaju im se. Zato i jesmo tu di jesmo, meni osobno kad čujem neki predizborni govor od bilo koga odjednom proradi metabolizam i ne mogu se nacudit ljudskoj gluposti i lakovjernosti.
F-OFF!!!
don fabijo za gradonaćelnika! a sadašnji predsjednik za predsjednika države! a josipović za predsjednika europske zajednice. don fabijo opet nije dobro kako si ti promaknut, promaknuti su i ovi iznad tebe.
nemojte napadat don fabija jer sve nas zanima šta budući gradonaćelnik misli i njegov privatni život.
nemojte napadat don fabija jer sve nas zanima šta budući gradonaćelnik misli i njegov privatni život.
bangladesh za bolju hrvatsku