1 Liga mladih
evo citajuci u najmanju ruku GLUPOSTI koje pise TH14 osjecam se duzan rec mu par stvari jer se vidi da prica o necemu sta uopce nerazumi! prijatelju moj, nezelim bit grub, al jedini momak koji kod vas nesto razumi je Dukic, a svi osteli se mogu bavit prodajom mobitela. Ova momcad Amadeusa za koju kazete da igra "kucica kontrica" i koja nije imala prilika protiv vas(kako ti kazes) dala je 20 golova vise od vas u ligi!!!!jel ti se pari da pricas pizdarije??ista ta momcad je zadnji put izgubila u prvom dijelu protiv Zagore s kojom igramo u cetvrtak( ako dobro zbrajam prosa je cili krug otkad smo izgubili)!!
Moram se i ja malo uključit.Nema smisla pocjenivat bilo koju ekipu jer se igra valjda radi gušta a ne da režimo jedni na druge.TH razmisli malo o svojoj ekipi pa tek onda napadaj druge.Gleda sam tu utakmicu i sami ste sebi dozvolili da vam AMADEUS uzme bod i to sasvim zasluženo jer je to ekipa koja je sve utakmice koje su bile utisno rješavala u svjoju korist prema tome zaslužuju da im se stisne ruka kao što sam ja kad su nas sasvim zasluženo pobjedili.Upitaj se zašto vam Duje a i neki drugi igrači dobivaju glupe kartone radi prigovora sucima zašto od 5 faulova 3 radite u napad a tek onda piši o drugima.Ja ako slučajno izgubim u četvrtak neču se vadit da mi nema 2 igrača nego ću čestitat protivniku na pobjedi jer je to po meni pravi put da nam svima bude bolje a ne da se stvaraju glupe tenzije koje nam ne tribaju. Svatimo svi da naše ekipe ne ćine pojedinci nego prave klape dobrih prijatelja .SPLITSKI MALI BALUN ŽIVI VJEČNO
A taj gospodin s brojem 10 je veliki igrač. Doša je da pomogne sad kad je najteže. Nemoj mi provocirat fabia jer mi ga je Daba puno nahvalija, a onda je valjda i dobar. Isto ostajem kod fiksa 1 za Dujmovaču. Bija san gledat Mejaše - Brodosplit i Gračanin me baš i nije oduševija i mislin da se protiv Keze neće naigrat.
Ovaj Pojisan je jedan veliki provokator!! Samo dize tenzije na forumu, a kad triba igrat onda je manji od malog misa!!
Covika je toliko strah igrat, da u prosjeku igra 3 minute, i cim dobije balun, odma ga se rjesava!! On bi reka da je to moderan nogomet, ali ja znam da je velika kukavica!! Ovo sve govorim iz osobnog iskustva jer ga znam dobro vec 20 godina, dok je jos bija puvander u osnovnoj skoli kad je trenira teakwondo!! Inace igra u Dujmovace i nosi broj 8, a prije je igra s menom u Smrdeciji, ali je tata otisa na brod pa smo se raspali!!
Zato nemoj te da Vas covik zajebaje!! Ispizdija mi je i kolegu sa posla, kako ga on zove ballack (inace Perić iz Parne Mastione kojem usput cestitam rodendan, evo bas smo dobro marendali prsuta i sira, i bilo je lipih kolaca sta mu je mater napravila).
Covika je toliko strah igrat, da u prosjeku igra 3 minute, i cim dobije balun, odma ga se rjesava!! On bi reka da je to moderan nogomet, ali ja znam da je velika kukavica!! Ovo sve govorim iz osobnog iskustva jer ga znam dobro vec 20 godina, dok je jos bija puvander u osnovnoj skoli kad je trenira teakwondo!! Inace igra u Dujmovace i nosi broj 8, a prije je igra s menom u Smrdeciji, ali je tata otisa na brod pa smo se raspali!!
Zato nemoj te da Vas covik zajebaje!! Ispizdija mi je i kolegu sa posla, kako ga on zove ballack (inace Perić iz Parne Mastione kojem usput cestitam rodendan, evo bas smo dobro marendali prsuta i sira, i bilo je lipih kolaca sta mu je mater napravila).