ANTI DALER napisao:Bumbo napisao:ANTI DALER napisao:Nima vise "strasnog" dalera, jos sam u soku...
a ja mislija da ce oni osvojit, tako su bili nesta govorili...
Od ostalih ekipa najvece sanse za osvajanje po meni imaju Strozanac i Klinika, e tu je i Monty Payton... Ima jos ekipa iz vrha super lige, ka domus, ali njih ne znan...
Najlaksi protivnik kojega neko moze dobit su oni Auto Simpet, ko njih dobije sigurno prolazi, jedino mozda u derbiju s DSR Kmanom ipak se provuku jos kolo dalje...
Cekamo izvlacenje prvog kola pa cemo vise znat...
Ti si bice iz neke ekipe iz nase lige koju smo mi i auto simpet nakantali pa to govoris!Braco ne dajte se mi smo uz vas!
Ne vrti se cili svit oko vas!
Ne, ja nisam igra ligu, a pogotovo ne 4!
Ako se bas mora znat ne igran balun ima 2 godine, otislo mi kolino. Prije san igra rekreativno veliki balun, a mislin da je moja ekipa u drugu ligu igra, ne pratin ih vise. Vas san vidija dok san slucajno tamo prolazija ka san isa malo trkat na Merjan.
Tu san oma i vidija i Simpeta, realno su dosta slabi, takticki pogotovo. nemaju sanse protiv ovih drugoligasa.
Mozda san u krivu, nek to pokazu na terenu za koji dan...
Iako je moje misljenje da nemaju sansi, ka sta san i TOCNO prognozira da ni Daler nece dobit cim naleti na imalo discipliniranu ekipu...
Otislo ti kolino? Eto, pravi si igračić.. od cukra, i onda okolo sereš.. Lipo kad ozdraviš (ako ozdraviš) javi se.. do tad.. a jebiga, izgleda da ti samo forum ostaje..
DalEr