Što se tiče borbe za ostanak, mislim da su tu ZLATAN OTOK i ORBICO glavni favoriti, iako bi i GARAŽA PUJANKE mogla strepiti do posljednjeg kola...
1. liga mladih
Čestitke HERCEGOVCU na tituli jesenskog prvaka. Iako su neki najavljivali da bi se oni mogli borit za prvaka, bio sam tu skeptičan pa sam i ove sezone očekivao dvoboj između STROŽANCA i ZLATKA CELENTA.
Što se tiče borbe za ostanak, mislim da su tu ZLATAN OTOK i ORBICO glavni favoriti, iako bi i GARAŽA PUJANKE mogla strepiti do posljednjeg kola...
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
Brendone
Ni ti,ni tvoj čača,ni tvoja brača,nemate entuzijazma za mali balun ka Miketa.
HA HA ovo sam tek sad vidija ali šta je je istina.... Colo dobija STROŽANAC,dobra utakmica,čileanci na glavu na kolina sto startova.Možda je celent stvarno profitira odgodom jer jučer su favoriti potopljeni.Imaju sad lipu priliku ugrabit prednost iako u idučem kolu stižu neugodni čileanci.Šta je je zanimljivo do kraja
Ni ti,ni tvoj čača,ni tvoja brača,nemate entuzijazma za mali balun ka Miketa.
HA HA ovo sam tek sad vidija ali šta je je istina.... Colo dobija STROŽANAC,dobra utakmica,čileanci na glavu na kolina sto startova.Možda je celent stvarno profitira odgodom jer jučer su favoriti potopljeni.Imaju sad lipu priliku ugrabit prednost iako u idučem kolu stižu neugodni čileanci.Šta je je zanimljivo do kraja
I TO JE U REDU
Figo napisao:Sta, al pada snig u dvorani?
Ne pada, ali triba do dvorane doć. Cili prostor oko dvorane je popločan kamenim pločama, a ako si prova ova dva dana gazit negdi di je popločano onda ti je sve jasno. Ako nisi i nemoj pokušavat
One skale su sad za poginit, bolje da priskočimo jednu sedmicu nego da se neko polomi.
ivan.sk napisao:normalno da je sve odgođeno. u gradu je totalni kolaps. možda bi tribali sve odgodit cili tjedan jer je prognoza vrimena loša.
evo su te poslušali.Mislim da je odluka ispravna,ovo vrime i uvjeti ne bi donili ništa dobroga.
Zadnja izmjena: WITSCHGE; 09 vel 2012, 17:04; ukupno mijenjano 1 put/a.
Najvjerniji UVIJEK DOLAZE I OSTAJU.....
Strožanac je upisa treći poraz zaredom. Izgleda da je došlo vrijeme da predaju titulu. Očekujem do kraja mrtvu trku između Hercegovca i Celenta, čini mi se da Žilaši ipak nemaju snage uključit se do kraja u borbu za naslov.
Ostatak lige je poprilično izjednačen - od 11. do 3. mista samo 9 bodova razlike!
Ostatak lige je poprilično izjednačen - od 11. do 3. mista samo 9 bodova razlike!