WITSCHGE napisao:Autocesta napisao:drago mi je da je bili as popušija svoju prednost u bodovima jer su počeli gubit od kad su pustili utakmicu kacunaru. suci su tribali na početku lige reć da će se krast za kacunar jer da je njihov trener sudac i da oni moraju uć u 3.ligu. svi bi se manje onda nervirali.
Mi nemamo trenera,ako zeliš znat imamo sudačku organizaciju koja nas gura u više rangove i brine da ne dobijamo puno kartona.Također je na našoj strani i predsjednik udruge koji će ove godine proširit ligu tako da ako ne uđemo rezultatski ulazimo administrativno.Ako se dogodi da ne ulazimo ni na te naćine onda će neka ekipa namjerno odustat tako da mi prolazimo dalje jer i tu imamo veze.Isto tako namjerno ćemo hakirat stranicu umn ako ne uđemo u viši rang i stoga sam siguran da moramo samo bit među prvih 6 i svi idemo gore...Eto da konaćno i tvoj ego bude zadovoljen.A sad prestanimo i ti i ja pisat pizdarije,posebno ti jer znam ko si.
Pa sudci i govore da falivaju na utakmicama kacunara ali cudno uvik faliju na stetu vasih suparnika.Al necete uc u ligu vise ni uz pomoc te mocne organizacije.vidimo se dugo je prvenstvo