Fone napisao:Čestitan Lokvama, Vik je dobra ekipa, igra san lani protiv njih u 4. ligi.
DDK LOKVE - VIK 3 : 1
Dobra utakmica i zaslužena pobjeda Lokava.Rezultat je mogao (i morao) biti i veći da su moji igrači bili koncentrirani zadnjih par minuta.
Igrači VIK-a pomalo nervozni od samog početka što je i rezultiralo crvenim kartonom u drugom poluvremenu.Doduše nisu ostali s igračem manje u polju jer je igrač s klupe dobio crveni karton ali to je sigurno "usmjerilo vodu na naš mlin".Kao da su nas malo podcjenili u početku.Kasnije su se dosta bunili na sudačke odluke premda mi nije jasno zašto?Odnos napravljenih faulova je bio VIK-LOKVE 4:1 u prvom i 4:1 u drugom poluvremenu tako da se ne može govoriti o nekakvoj grubosti Lokava na što su oni non-stop "upozoravali" sudce.Vodili su 1:0 i umjesto da igraju nogomet oni su se više bavili sudačkim odlukama.Možda su mislili da će kao trećeligaši imati povlašteni tretman kod sudaca?Uglavnom,još jedan petoligaš zasluženo ide dalje.Protivniku sve čestitke za fer i korektnu igru,jedino mi malo smeta što više od polovice igrača VIK-a nije pružilo ruku mojim igračima nakon utakmice ali znam da nije namjerno!!!