FAQ  •  Registracija  •  Login

5B liga mladih

<<

D-ex 15

Česti član

Post 06 svi 2012, 20:23

garry napisao:
ff99 napisao:Garry sve 5

Hvala,nisam ni sumnjao da ćeš razunit kako stvari stoje.

ali ja se svejedno bojin-ipak in protiv nas nije sviran čisti penal,pa su izgubili u zadnjoj minuti-sigurno su gladni osvete-osim toga ako niste primjetili da se ja često sprdan,posebno na račun kavane zbog njihovih prijasnjih izjava o snazi njihove momcadi i kako podcjenjuju protivnike,cak dolazin do zakljucka da su se trebali prijavit u ligu 39g.na strani njemacke,da je dragi adolf ima takvu moc di bi mu bija kraj-to ce bit bitka za staljingrad- i prije san govorija da je to mlada momcad sa potencijalom i da mi je drag njihov entuzijazam,svi koji me znaju,znaju da ja nisam zlonamjeran i da se vecinom sprdam pa tako i ovaj put...a ako se ko osjetija uvrijeđen-nosin dres broj 15 slobodno me iscipajte po nogama nece mi bit prvi put....
<<

sportski direktor

Novi član

Post 06 svi 2012, 20:31

fast food kolodvor čestita el classicu na osvojenoj tituli, ka i svin protivnicima i momčadima u ligi na fer i korektnoj borbi. ovo nan je prvi put da igramo ligu i skupili smo se krajen 8. miseca prošle godine taman prid početak lige. gušt nan je bija igrat i igrat ćemo i dogodine. zadovoljni smo postignutin al bili bi pokvareni kad bi rekli da se nismo nadali da ćemo uspit osvojit. sve u svemu super je i čestitamo udruzi,sucima,protivnicima još jednon.
<<

D-ex 15

Česti član

Post 06 svi 2012, 20:36

ff99 napisao:Garry sve 5

meni bi odgovaralo da ostane 5:5 protiv mocne kavane-????
<<

Ožujci

Česti član

Post 06 svi 2012, 20:41

CORPO MORTO VOLE GRADELE 1-8 nakon jučerašnje pušike kad smo full onda smo cool ;) . Šalu na stranu dobro nam je ovo došlo jer se u početku utakmice vidija grč u igri sa naše strane , onda se otvorilo . E i evo san se sitija čestitat našen tonitu na dva gola koja je postiga nakon duge prisilne pauze ,TONI KRALJU !!
Zadnja izmjena: Ožujci; 06 svi 2012, 20:44; ukupno mijenjano 1 put/a.
MNK VOLE GRADELE
<<

Voodoo Vince

Član

Post 06 svi 2012, 22:29

D-ex 15 napisao:
sportski direktor napisao:fast food kolodvor čestita el classicu na osvojenoj tituli, ka i svin protivnicima i momčadima u ligi na fer i korektnoj borbi. ovo nan je prvi put da igramo ligu i skupili smo se krajen 8. miseca prošle godine taman prid početak lige. gušt nan je bija igrat i igrat ćemo i dogodine. zadovoljni smo postignutin al bili bi pokvareni kad bi rekli da se nismo nadali da ćemo uspit osvojit. sve u svemu super je i čestitamo udruzi,sucima,protivnicima još jednon.

dragi sportski,ti si ocito moga primjetit da se samo izjavama nemože osvajat,ni podcjenjivanjem a ni ruganjem se ne napreduje-i to bi trebalo objasnit pojedincima iz tvoje vrlo mlijecne ekipe,dogodine bi mogli napravit dobar rezultat jer imate potencijal ali mislin da bi više trebali poštovat druge ekipe,kako slabije tako i bolje od sebe,jer samo tako ce i druge ekipe poštovat vaše rezultate i na taj nacin mozete napredovat-ovo je moje iskreno misljenje i smatran da u ovoj ligi ima jos dvi ekipe koje su kilometrima daleko bolje od vas,a to su KRENPIJ I UDRUGA BOČARA,a nikad ne daju neke bolesne izjave i ne bahate se i uvik če bit isprid vas jer djeluju simpaticni i dragi momci-ja nekažen da ste vi u kurcu ili loši momci-ali cure koje vas dolaze bodrit su mi puno simpaticnije...time sam vam sve reka-

E jbg brate sad si pobrka nesto! :D
"FAST FOOD KOLODVOR čestita el classicu"... a ti pricas o FC KAVANA CLUB-u ! :)
(osim ako stvarno ne mislis na FFK pa te onda moran demantirat jer dosad nisan vidia nikakvo bahacenje s njihove strane niti podcjenjivanje na terenu, jednostavno su zelena momcad da bi osvojili ove sezone i pali su prid kraj, ali zadržavanje na 2. mistu je vrhunski! Pozdrav FFK i čestitke svim ekipama, mada još nije kraj!)
"You can be a king or a street sweeper, but everybody dances with the Grim Reaper."
<<

FC_Kavana_Club

Novi član

Post 06 svi 2012, 23:14

samo smo mu mi u glavi ;) sanja nas
AGAINST MODERN FOOTBALL - FC KAVANA CLUB
<<

D-ex 15

Česti član

Post 07 svi 2012, 08:29

Voodoo Vince napisao:
D-ex 15 napisao:
sportski direktor napisao:fast food kolodvor čestita el classicu na osvojenoj tituli, ka i svin protivnicima i momčadima u ligi na fer i korektnoj borbi. ovo nan je prvi put da igramo ligu i skupili smo se krajen 8. miseca prošle godine taman prid početak lige. gušt nan je bija igrat i igrat ćemo i dogodine. zadovoljni smo postignutin al bili bi pokvareni kad bi rekli da se nismo nadali da ćemo uspit osvojit. sve u svemu super je i čestitamo udruzi,sucima,protivnicima još jednon.

dragi sportski,ti si ocito moga primjetit da se samo izjavama nemože osvajat,ni podcjenjivanjem a ni ruganjem se ne napreduje-i to bi trebalo objasnit pojedincima iz tvoje vrlo mlijecne ekipe,dogodine bi mogli napravit dobar rezultat jer imate potencijal ali mislin da bi više trebali poštovat druge ekipe,kako slabije tako i bolje od sebe,jer samo tako ce i druge ekipe poštovat vaše rezultate i na taj nacin mozete napredovat-ovo je moje iskreno misljenje i smatran da u ovoj ligi ima jos dvi ekipe koje su kilometrima daleko bolje od vas,a to su KRENPIJ I UDRUGA BOČARA,a nikad ne daju neke bolesne izjave i ne bahate se i uvik če bit isprid vas jer djeluju simpaticni i dragi momci-ja nekažen da ste vi u kurcu ili loši momci-ali cure koje vas dolaze bodrit su mi puno simpaticnije...time sam vam sve reka-

E jbg brate sad si pobrka nesto! :D
"FAST FOOD KOLODVOR čestita el classicu"... a ti pricas o FC KAVANA CLUB-u ! :)
(osim ako stvarno ne mislis na FFK pa te onda moran demantirat jer dosad nisan vidia nikakvo bahacenje s njihove strane niti podcjenjivanje na terenu, jednostavno su zelena momcad da bi osvojili ove sezone i pali su prid kraj, ali zadržavanje na 2. mistu je vrhunski! Pozdrav FFK i čestitke svim ekipama, mada još nije kraj!)

isprika od mene,iskrena,ovo se odnosilo na f.c.k.k-zabuca san malo,kolodvor je ok ekipa,sportski još jednom isprika
<<

D-ex 15

Česti član

Post 07 svi 2012, 08:36

Ispričavam se ekipi fast food kolodvor i njihovom sportskom direktoru,oni su ok ekipa i zao mi je,nisam na njih mislija-jos jednom isprika
<<

D-ex 15

Česti član

Post 07 svi 2012, 08:43

FC_Kavana_Club napisao:samo smo mu mi u glavi ;) sanja nas

pa iskreno neke vase navijacice bi i moga zamislit obucene ka u filmovima sa pompomima i tako nesto...hahaha
<<

garry

VIP član

Post 07 svi 2012, 09:49

D-ex 15 napisao:

pa iskreno neke vase navijacice bi i moga zamislit obucene ka u filmovima sa pompomima i tako nesto...hahaha

Kapetanu,ostavi se ćorava posla.Samo pališ ekipe protiv nas.Dosta je nama i naše muke samo ti fališ da potpiruješ strasti i onda u nedilju POTOP.
Pozdrav!
<<

D-ex 15

Česti član

Post 07 svi 2012, 10:43

garry napisao:
D-ex 15 napisao:

Kapetanu,ostavi se ćorava posla.Samo pališ ekipe protiv nas.Dosta je nama i naše muke samo ti fališ da potpiruješ strasti i onda u nedilju POTOP.
Pozdrav!

ha ha ha-u pravu si,ali moran malo dignut tenzije,uvik je tako pred derbije,moran ih animirat da nas nebi SLUČAJNO podcjenili.....
<<

garry

VIP član

Post 07 svi 2012, 11:30

D-ex 15 napisao:
garry napisao:
D-ex 15 napisao:pa iskreno neke vase navijacice bi i moga zamislit obucene ka u filmovima sa pompomima i tako nesto...hahaha

Pozdrav!

ha ha ha-u pravu si,ali moran malo dignut tenzije,uvik je tako pred derbije,moran ih animirat da nas nebi SLUČAJNO podcjenili.....

O kakvom dwebiju ti govoriš.?Derbi je kada igraju dvi ekipe iz vrha lige i kada se bore za naslov.....
<<

fair-play

Novi član

Post 07 svi 2012, 12:40

ostaje jos samo vidit ko su najbolji pojedinci i pricekat rasplet za 8. poziciju! ja navijam za gof jer bi to nama dogodine olaksalo posa u 6. ligi ;)
<<

ff99

Novi član

Post 07 svi 2012, 13:05

Kavana je nova mlada i nezrela momčad,to se vidi po rezultatima...uspiju dobit i ffk,i el clasico i vatru i krempija,a onda izgube od nekog uzaludnog truda i ostanu neriješeno s ljubiteljima gradela...to je neiskustvo
MCMII
<<

D-ex 15

Česti član

Post 07 svi 2012, 13:36

garry napisao:
D-ex 15 napisao:
garry napisao:Kapetanu,ostavi se ćorava posla.Samo pališ ekipe protiv nas.Dosta je nama i naše muke samo ti fališ da potpiruješ strasti i onda u nedilju POTOP.
Pozdrav!

O kakvom dwebiju ti govoriš.?Derbi je kada igraju dvi ekipe iz vrha lige i kada se bore za naslov.....

normalno da je derbi kad igramo protiv najjace ekipe u lizi,postoji i derbi zacelja,gradski derbiji-derbi je kad igraju city i united za naslov,ali i kad liverpool igra protiv evertona bez obzira na stanje na tablici,da ne nabrajan dalje-derbi je svaka utakmica koja ima poseban naboj,kako nebi bila ova kad se očekuje potop biblijskih razmjera...
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2011/2012