KUP UMN-a
pivnica_karlo napisao:Dujmovača jako teško protiv Cola Cola.....nisam očekiva da Colo COlo može ovako dobro odigrat protiv Dujmovače......svaka čast Vice, bili ste vrlo blizu pobjede....a još ste igrali bez zamjene.
A oni nama leže. Na treningu ih uglavno dobijemo pogotovo šta oni ka nisu motivirani...
Ima san stalno osječaj da ćemo ih dobit, na kraju su imali malo više sriće. Mada, mora se priznat da je Matija klasa za sebe u odnosu na sve nas ostale. Još nisam prebolija poraz.
Da smo išli dalje toka bi na Frim, a vi i HČSP međusobno. Moglo se lako dogodit da dva drugoligaša igraju u polufinalu.
Sve u svemu Kup se pokaza odličnom idejom. Niželigaši su motivirani za pokazat se protiv jačih ekipa, a opet nema tenzija ka po turnirima jer se ne igra za lovu.
Pozdrav Maldiniju, nije tija igrat protiv nas neka nas vodi tek po sezone, a u Dujmovači je od početka.
Volija bi da Pivnica osvoji kup!
Kup neodgovara svim poluprofesionalcima,koji kao zarađuju igrajući na pustim turnirima diljem našeg priobalja i pozadine.ja bi da moto idućeg Kupa bude:"Dajmo nogomet entuziastima!"
Daleko veći gušt,tijekom cijelog kupa,gledat ekipe i igrače koji se iz sve snage i srcem bore,a ne one koji kup igraju preko neke stvari,pa na kraju bude lakrdija.
Sve ekipe u četvrtfinalu su odlične,bit će dobrih utakmica.Moj favorit je Zlatan otok,pogotovo ako dođu u punom sastavu,šta dosad nisu.Al,na kraju krajeva,lopta je okrugla i sve je moguće.Svima želim sriću i bez ozlijeda!!
Daleko veći gušt,tijekom cijelog kupa,gledat ekipe i igrače koji se iz sve snage i srcem bore,a ne one koji kup igraju preko neke stvari,pa na kraju bude lakrdija.
Sve ekipe u četvrtfinalu su odlične,bit će dobrih utakmica.Moj favorit je Zlatan otok,pogotovo ako dođu u punom sastavu,šta dosad nisu.Al,na kraju krajeva,lopta je okrugla i sve je moguće.Svima želim sriću i bez ozlijeda!!
Živija profesionalni amaterizam!:cool:
Vice ColoColo napisao:pivnica_karlo napisao:Dujmovača jako teško protiv Cola Cola.....nisam očekiva da Colo COlo može ovako dobro odigrat protiv Dujmovače......svaka čast Vice, bili ste vrlo blizu pobjede....a još ste igrali bez zamjene.
A oni nama leže. Na treningu ih uglavno dobijemo pogotovo šta oni ka nisu motivirani...
Ima san stalno osječaj da ćemo ih dobit, na kraju su imali malo više sriće. Mada, mora se priznat da je Matija klasa za sebe u odnosu na sve nas ostale. Još nisam prebolija poraz.
Da smo išli dalje toka bi na Frim, a vi i HČSP međusobno. Moglo se lako dogodit da dva drugoligaša igraju u polufinalu.
Sve u svemu Kup se pokaza odličnom idejom. Niželigaši su motivirani za pokazat se protiv jačih ekipa, a opet nema tenzija ka po turnirima jer se ne igra za lovu.
Pozdrav Maldiniju, nije tija igrat protiv nas neka nas vodi tek po sezone, a u Dujmovači je od početka.
Volija bi da Pivnica osvoji kup!
Hvala Vice!!!
Je, Matija je po meni pola ekipe Dujmovača (bar je bia u ovoj utakmici). Zato mi nije jasno kako ste dopustili da svaki put kada primi balun ima masu slobodnog prostora oko sebe....mislim da bi puno bolje prosli da ste stavili "flastera" na njega tako da ne moze slobodno primit balun i okrenit se prema vasoj branci - jer kad se on zaleti prema golu, velika je vjerovatnost da ce proc igraca i dat gol.
Na kraju, nesritno ste izgubili.....onaj penal.....je, pogodilo ga je u ruku - čista nesrića. Inače, po igri ste bili podjednako kvalitetni i podjednako blizu pobjede...eto malo sriće (nesriće) je na kraju presudilo.