FAQ  •  Registracija  •  Login

2. liga mladih

<<

Ogeb-Ebur

Novi član

Post 11 lis 2012, 18:40

EBUR - AMBASADOR 1: 4 prvo pol smo jos i nesto pokusali igrat drugo smo nestali s terena i zasluzeno gubimo........... tesko je nesto pametno napisat osim cestitat protivniku na zasluzenoj pobjedi a mi nastavimo li igrat ovako bit ce jos puno poraza jer smo teska lakrdija ,,,,,,,,,,
STAKLO MAAS----- MILLENIUM G.S-----FOOLS AND HORSES----- U.N. HAJDUKA S.D.R----EBUR d.o.o
<<

Ian Rush

Česti član

Post 11 lis 2012, 20:23

Liverpool - Oliva 4-3 (1-1)
U nasoj najboljoj partiji ove sezone, zasluzeno pobjedili. Bili smo puno bolji ali nas gol nije isa ( i njihov golman je bia super). U drugom poluvrimenu nakon 2-2, dvi smirene kontre sa golom, a nakon 4-2 uz malo nervoze priveli utakmicu kraju. Kod nas je opet briljira Vrdoljak, ali sveukupno svi su odigrali dobro svoje role. Idemo dalje....
YNWA
<<

torres19

VIP član

Post 11 lis 2012, 20:36

najvjerniji napisao:
torres19 napisao:
najvjerniji napisao:ispričavam se ekipama jer ovo je stvarno bio derbi! te čestitam pobjedniku vidi se da je osim imena unhsdr ekipa ebur izgubila i čvrstu ruku koja ih je vodila i držala u prošloj sezoni valja tu nešto mjenjati dok je na vrime to je moja procjena,sritno svima u nastavku lige

Ostavili bi oni ime da si ti da lovu ,tako da se ne računa da su ime izgubili.Čvrsta ruka hehehehe čini mi se da je ova pobjeda tebi draga ka i meni ,zna sam da si uvik bija naš tajni fan.
Sritno u prvoj ligi .

nadam se zbog mojih prijatelja koji igraju s tobom da se nećete borit za ostanak ako zapne rado ćemo pomoći (financijski,savjetnički,voditeljski itd),ja sam vaš javni fan zašto bi bio tajni pa živimo u demokraciji zar ne,puno sriće u nastavku prvenstva rado bi vas vidio još stepenicu više ali budimo realni to je nemoguća misija!

Fala na lipim željama zasad nam ide dobro a ako kome triba pomoć to je tvoja bivša ekipa pa prijatelju zasuči rukave i nesebično im pomozi financijski ,savjetnički i voditeljski.Iskreno nije realno ni da Liverpool igra drugu ligu ,istina imamo 4-5 vrhunskih pojedinaca posebno bih izdvojio Stipu Vrdoljaka i Antu Piplicu ostalih 4,5 igrača su teške trubetine na čelu samnom pa isto mislim da se neće niko naigrat protiv nas ako smo zdravi i redovni na utakmicama.
Odlično smo vođeni ,love imamo ko blata a volimo se pravit pametni pa neprimamo savjete od nikoga ali isto fala na ponudi takvi ljudi su dobrodošli kod nas barem ko navijači.
Danas smo jako dobro igrali ali smo se pošteno ispromašivali,moram priznat i da Oliva kad je mogla nije iskoristila naše greške imali smo i sriće u par navrata a tako nisu mogli dobit protiv Vrdoljaka,Čapete i sriće.
Čestitke mojim igračima još nas drži entuzijazam dok je tako dobro je.
Pa nisam ja Jole brate ,da se slikam sa ženom i dicom.Ja sam Vuco,ja sam hodajući spomenik.Ja sam LIVERPOOL čoviče,ja nisam pjevač ja sam LIVERPOOL.
http://dnevnik.hr/showbizz/omg/bez-dlak ... menik.html
http://www.youtube.com/watch?v=yuTYYl-oqL4
http://www.theguardian.com/football/vid ... -mcg-video
<<

torres19

VIP član

Post 11 lis 2012, 20:38

Ogeb-Ebur napisao:EBUR - AMBASADOR 1: 4 prvo pol smo jos i nesto pokusali igrat drugo smo nestali s terena i zasluzeno gubimo........... tesko je nesto pametno napisat osim cestitat protivniku na zasluzenoj pobjedi a mi nastavimo li igrat ovako bit ce jos puno poraza jer smo teska lakrdija ,,,,,,,,,,

Triba se jače stavit i pribrodit mini krizu, fali vatre.
Pa nisam ja Jole brate ,da se slikam sa ženom i dicom.Ja sam Vuco,ja sam hodajući spomenik.Ja sam LIVERPOOL čoviče,ja nisam pjevač ja sam LIVERPOOL.
http://dnevnik.hr/showbizz/omg/bez-dlak ... menik.html
http://www.youtube.com/watch?v=yuTYYl-oqL4
http://www.theguardian.com/football/vid ... -mcg-video
<<

10

VIP član

Post 11 lis 2012, 21:26

ajde Bego bar ti ide za sad ok sa Ustanikon :P
<<

najvjerniji

Novi član

Post 11 lis 2012, 21:30

torres19 napisao:
Ogeb-Ebur napisao:EBUR - AMBASADOR 1: 4 prvo pol smo jos i nesto pokusali igrat drugo smo nestali s terena i zasluzeno gubimo........... tesko je nesto pametno napisat osim cestitat protivniku na zasluzenoj pobjedi a mi nastavimo li igrat ovako bit ce jos puno poraza jer smo teska lakrdija ,,,,,,,,,,

Triba se jače stavit i pribrodit mini krizu, fali vatre.

Jedino Sočo i Pulić mogu dobit prolaznu ocjenu ostalih nije bilo nigdi,fali discipline posebno u vraćanju kod kontre,nekako su mi demotivirani i beskrvni i nešto tu triba minjati ako se želi nešto više a oni Torres znaju da sam ja uvik tu i na raspolaganju.
<<

šile

Novi član

Post 12 lis 2012, 08:06

Oxa-Antipiros 0:5
nije tilo u gol nikako
<<

josip_radic

Stari član

Post 12 lis 2012, 13:21

Garaža - Max moris 1:10

Malo nam je sreće falilo... Tako blizu, a tako daleko...
<<

undefeated

Novi član

Post 12 lis 2012, 16:33

Doli Ebur ! Doli Podrug!

Hajduk nisu unistili ni Njemci , Talijani , Orjunasi , Karađorđevici pa necete ni vi podruzi , kerumi ..

Kontra mraku , kontra sili !
<<

ribar do boli

Novi član

Post 12 lis 2012, 17:51

šile napisao:Oxa-Antipiros 0:5
nije tilo u gol nikako

šta nije bilo obrnuto, znam da ti ovako lipše izgleda

ribari-klinika 3-2
<<

Ogeb-Ebur

Novi član

Post 12 lis 2012, 18:14

undefeated napisao:Doli Ebur ! Doli Podrug!

Hajduk nisu unistili ni Njemci , Talijani , Orjunasi , Karađorđevici pa necete ni vi podruzi , kerumi ..

Kontra mraku , kontra sili !

hahahhaah
hahahhahahahaha morat cemo se ocito rijesit nekih igraca hahahahha
Zadnja izmjena: Ogeb-Ebur; 12 lis 2012, 18:15; ukupno mijenjano 1 put/a.
STAKLO MAAS----- MILLENIUM G.S-----FOOLS AND HORSES----- U.N. HAJDUKA S.D.R----EBUR d.o.o
<<

fabiofabio

Česti član

Post 13 lis 2012, 18:48

Cestitke Ribarima na zasluzenoj pobjedi,Caballero sa sombrerom na kraju utakmice popravlja sveukupni dojam na kraju dana...haha
Hajduk Split
<<

croatia_kman_fan

Novi član

Post 13 lis 2012, 21:09

E moj Fabo , ne ljubi vas rezultat ove godine. Srića je samo što je tu piv(n)ica. Ove godine vam nema Domusa za popravit rezultat i dojam, ali ne brini tu je piv(n)ica. Kako je Pivnica krenila ove godine može očekivat da će (ako ostane u ligi) igrat dogodine u prvoj ligi ko i Domus. Ako ne, Bože moj, pričekajte nas par godina , bit će to veliki derbi u petoj ligi.
P.S. Fabo, lipo si ispa na slikama isprid Banovine
<<

novimali12

Novi član

Post 16 lis 2012, 06:40

Ian Rush napisao:Liverpool - Oliva 4-3 (1-1)
U nasoj najboljoj partiji ove sezone, zasluzeno pobjedili. Bili smo puno bolji ali nas gol nije isa ( i njihov golman je bia super). U drugom poluvrimenu nakon 2-2, dvi smirene kontre sa golom, a nakon 4-2 uz malo nervoze priveli utakmicu kraju. Kod nas je opet briljira Vrdoljak, ali sveukupno svi su odigrali dobro svoje role. Idemo dalje....

evo malo s zakasnjenjem..al nema veze zasluzena pobjeda liverpula cestitam momcima,borili smo se al hebiga poraz je tu..ja nisam bija svoj...idemo dalje
<<

FRAFO

VIP član

Post 17 lis 2012, 10:32

GARAŽA PUJANKE - OXA TISAK 2
-po svemu do sada prikazanom Oxaje favorit u ovom dvoboju, iako je sve moguće s obzirom na rani termin odigravanja utakmice. Oxa je u ova 3 kola neporažena i da nema negativna 3 boda bila bi na 3.mjestu, a Garaža dobrim dijelom zahvaljujući Jozinoj "diktaturi" čvrsto drži fenjer.
RIBARI - LC MONTY PAYTON X2
-derbi kola, ali i cijele lige. Očekujem da ove dvije ekipe na kraju budu među prve 3. Malu prednost dajem "cirkusantima" i ako im dođu Mišo i Božinović očekujem njihovu pobjedu.
OLIVA - ZLATAN OTOK 1
-još jedan mali derbi. Ako "mali" na golu bude svoj, očekujem pobjedu Olive.
LIVERPOOL - MAX & MORIS 1
-Torresova družina je na početku natjecanja figurirala kao jedan od glavnih kandidata za ispadanje, ali je vrlo dobrom igrom u prva 3 kola pokazala da neće biti samo prolaznik u 2.ligi. Vrijeme je da vidimo kako se "redsi" nose s ulogom favorita, a u dvoboju s Max & Morisom to definitivno jesu.
AMBASADOR NEKRETNINE - SPLITSKA BANKA MLADI 1
-"bankari" do sada nisu ništa pokazali i očekujem pobjedu borbenih momaka iz Ambasadora
EBUR D.O.O. - PIVNICA KARLO 1
-u prva 3 kola uloga Pivnice je bila da svojim protivnicima popravlja gol-razliku, pa bi se "turci" mogli malo raspucati nakon 2 uzastopna poraza...
KLINIKA SUĆIDAR - ANTIPIROS 1
-Klinika nije najbolje ušla u sezonu, ali po meni oni imaju vrlo dobru momčad za biti u prvih 5 i definitivno su kvalitetniji od Antipirosa koji se posljednje 2 sezone grčevito borio za ostanak.
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2012/2013