FAQ  •  Registracija  •  Login

2. liga mladih

<<

ZORZI

Novi član

Post 03 stu 2012, 14:37

Prodajem patike joma top flex broj 43-44 299 kn
099/707 87 27

http://www.prodirectsoccer.com/us/produ ... /48763.jpg
<<

D_ino

Česti član

Post 07 stu 2012, 12:18

Da se i ja okušan u prognozi kola prvi put:

16:55 PIVNICA KARLO - SPLITSKA BANKA - MLADI - 1
17:55 RIBARI - AMBASADOR NEKRETNINE - x
18:50 L.C. MONTY PAYTON - ANTIPIROS - 1
19:50 OXA TISAK - KLINIKA SUĆIDAR - 1
20:45 OLIVA - EBUR d.o.o. - 1
21:45 LIVERPOOL - GARAŽA PUJANKE - 2 amo Garaža vrime je.
<<

torres19

VIP član

Post 07 stu 2012, 19:10

D_ino napisao:Da se i ja okušan u prognozi kola prvi put:

Nadam se da još nije vrime....ako je ajme nama.
Pa nisam ja Jole brate ,da se slikam sa ženom i dicom.Ja sam Vuco,ja sam hodajući spomenik.Ja sam LIVERPOOL čoviče,ja nisam pjevač ja sam LIVERPOOL.
http://dnevnik.hr/showbizz/omg/bez-dlak ... menik.html
http://www.youtube.com/watch?v=yuTYYl-oqL4
http://www.theguardian.com/football/vid ... -mcg-video
<<

Ian Rush

Česti član

Post 08 stu 2012, 07:40

16:55 PIVNICA KARLO - SPLITSKA BANKA - MLADI - x
17:55 RIBARI - AMBASADOR NEKRETNINE - 1
19:50 OXA TISAK - KLINIKA SUĆIDAR - x
20:45 OLIVA - EBUR d.o.o. - x
21:45 LIVERPOOL - GARAŽA PUJANKE - 1
YNWA
<<

novimali12

Novi član

Post 08 stu 2012, 10:19

PIVNICA KARLO-SPLITSKA BANKA 2
RIBARI -AMBASADOR 2
MONTY-ANTIPIROS 1
OXA TISAK-KLINIKA SUĆIDAR 1
OLIVA-EBUR 1
LIVERPOOL-GARAŽA PUJANKE 1
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 08 stu 2012, 23:18

Pivnica Karlo - Splitska banka --> 7:1
Nakon 4 poraza, konačno pobjeda... konačno smo odigrali dobru utakmicu i zasluženo visoko pobjedili.
<<

zagor

Član

Post 09 stu 2012, 01:47

Ian Rush napisao:16:55 PIVNICA KARLO - SPLITSKA BANKA - MLADI - x

Imaš dva od šest nije loše!
ŽIVI URU ,ALI ŽIVI POŠTENO!!!!!
<<

šile

Novi član

Post 09 stu 2012, 07:55

L.C.MONTY PAYTON - ANTIPIROS 3:2
šteta za moju ekipu(bar ono sta je bilo od ekipe) koja je odigrala odlicnu utakmicu,nas pet,njih pun zapisnik ali to se nije primjetilo na terenu dapace misljenja sam da smo u najmanju ruku bili al pari..idemo dalje
<<

Ian Rush

Česti član

Post 09 stu 2012, 10:38

zagor napisao:
Ian Rush napisao:16:55 PIVNICA KARLO - SPLITSKA BANKA - MLADI - x

Imaš dva od šest nije loše!

Dikor udje, dikor ne udje...
YNWA
<<

novimali12

Novi član

Post 09 stu 2012, 10:40

OLIVA-EBUR 3-4...po meni najgore poluvrijeme nase u zadnje 2 godine,odigrali smo bez borbe zalaganja i sva srica da smo gubili samo 1-0..drugo poluvrijeme dolazimo sebi i cak povedemo 3-2,al oni rade preokret na kraju i zasluzeno dobijaju..inace ne komentiram sudjenje al jucer mi je malo diglo tlak...znaci udara me u glavu i pitam suca zasto nije bija faul on govori da nije bilo namjere,pa u vecini faulova nema namjere al faul je faul...mladi jesu suci i uce se dobijaju neku iskustvo,al predsjednice neznam kakve seminare provodite al citanje igre mladih sudaca i pustanje prednosti pa ne vracanje faula sto se dogodilo jucer na vasoj utakmici iz situacije iz koje je pao gol je cisto neznanje...jednostavno ove godine mladi suci su razocarali i tribali bi malo vise radit i ucit a ne samo doci i odraditi utakmicu i zaraditi koju kunu...poz..p.s. cestitam eburu na pobjedi
<<

fabiofabio

Česti član

Post 10 stu 2012, 10:20

Klinika - Oxa 2:2.Napokon smo odigrali pravu utakmicu i uzeli bod.Oxa mlada,rastrcanija i vidi se da tezi igri,dok smo mi odigrali angazirano i borbeno na svaki balun sta je na kraju donilo i bod.Bilo je po par prilika sa svake strane pa mislim da je remi nekako najrealniji.
Svakako bi trebalo pohvaliti sudacki par (Vulić,Doljanin) sta su pustili borbenu igru (bilo je situacija kada su mozda i mogli svirati prekrsaj) i doprinjeli da utakmica bude zanimljivija.Svaka cast.
Hajduk Split
<<

yanakiss

Novi član

Post 10 stu 2012, 16:24

torres19 napisao:

evo šta se događa kad je TORRES na tribinama
<<

torres19

VIP član

Post 10 stu 2012, 19:55

yanakiss napisao:
torres19 napisao:

evo šta se događa kad je TORRES na tribinama

Hahahaha svarno smo smišno primali golove a moglo ih je bit još u našoj mriži nismo se ni snašli a već smo gubili 3-0.Onda isto dajemo sritan gol (odbijanac) i ima sam dojam da nam je falija minut dva i okrenili bi rezultat u našu korist.Garaža me nije iznenadila stanje na tablici nema veze s onim šta ova ekipa može momci super korektni predsjednik ma ko šta mislija ima svoj sistem vođenja ekipe koji daje dobre rezultate.
Ali jedna opaska predsjedniku pri kraju utakmice kod jednog dosuđenog faula (iz nastavka akcije smo dali gol) na našem veteranu Miru Deliću ,predsjednik govori ,gestikulira i burno reagira na odluku suca NE VRIJEĐAJUĆI ali glasno i odlučno se obraća sucu s druge strane terena.Nije uopće bitno jeli bija faul ili nije ,vi nam morate bit primjer svima (jer vas poznajem kao izuzetno korektnog mladića) i nije ugodno mojim kolegama sucima kad vršite pritisak na njih jer ste vi ipak prvi čovjek ove predivne priče našeg UMN-a.Ja npr. sam se popravija 300 posto u tom smjeru jer sam bija glavno žugalo na terenu ali poštivam pravila igre i digod iskočim iz tračnica ali sve u podnošljivim granicama ,vi nesmite sebi dopustit čak ni to jer predstavljate sve nas "udrugu" ako mi dopuštate da iskreno iznesem svoj stav.
Zadnja izmjena: torres19; 10 stu 2012, 20:03; ukupno mijenjano 1 put/a.
Pa nisam ja Jole brate ,da se slikam sa ženom i dicom.Ja sam Vuco,ja sam hodajući spomenik.Ja sam LIVERPOOL čoviče,ja nisam pjevač ja sam LIVERPOOL.
<<

torres19

VIP član

Post 10 stu 2012, 20:02

Sad protiv lidera ako ih skinemo eto nas na vrhu ,koja bi to tek bila senzacija nakon 6. kola Liverpool prvi.Ni yanakiss to nebi prognozira a inače je solidan prognozer.
<<

josip_radic

Stari član

Post 11 stu 2012, 20:32

torres19 napisao:Hahahaha svarno smo smišno primali golove a moglo ih je bit još u našoj mriži nismo se ni snašli a već smo gubili 3-0.Onda isto dajemo sritan gol (odbijanac) i ima sam dojam da nam je falija minut dva i okrenili bi rezultat u našu korist.Garaža me nije iznenadila stanje na tablici nema veze s onim šta ova ekipa može momci super korektni predsjednik ma ko šta mislija ima svoj sistem vođenja ekipe koji daje dobre rezultate.

Igramo kako znamo. Nezanime me puno mišljenje drugih o ispravnosti mojih odluka vođenja ekipa kao što se ne diram u druge ekipe niti ih komentiram. Znam samo da grupu momaka koja igra za ekipu Garaža Pujanke bi mogao svatko poželjeti, možda ne kao igračku kvalitetu, ali kao kolektiv i jako dobre momke svakako. Dugo smo na okupu uvijek osvježeni sa nekim novim licem pa je za njih možda teško staviti ruku u vatru, ali za ove "budale" što su sa mnom duže vrijeme znam da su u prvom redu ljudi i to je, zapravo to. Što se tiče stanja na tablici, takvo je kakvo je, mi ćemo se potruditi da bude bolje, ali za to treba(mo) vremena. Valjda neće biti kasno. A ako bude, a hvala Bogu igra se i u 3.ligi!
torres19 napisao:Ali jedna opaska predsjedniku pri kraju utakmice kod jednog dosuđenog faula (iz nastavka akcije smo dali gol) na našem veteranu Miru Deliću ,predsjednik govori ,gestikulira i burno reagira na odluku suca NE VRIJEĐAJUĆI ali glasno i odlučno se obraća sucu s druge strane terena.Nije uopće bitno jeli bija faul ili nije ,vi nam morate bit primjer svima (jer vas poznajem kao izuzetno korektnog mladića) i nije ugodno mojim kolegama sucima kad vršite pritisak na njih jer ste vi ipak prvi čovjek ove predivne priče našeg UMN-a.Ja npr. sam se popravija 300 posto u tom smjeru jer sam bija glavno žugalo na terenu ali poštivam pravila igre i digod iskočim iz tračnica ali sve u podnošljivim granicama ,vi nesmite sebi dopustit čak ni to jer predstavljate sve nas "udrugu" ako mi dopuštate da iskreno iznesem svoj stav.

Naravno da možeš i imaš pravo iznijeti stav i razmišljanje ti je skroz ispravno i ok. Ja se obično ispričam zbog bilo koje manje gluposti ili male nepromišljenosti iako ih je do sada bilo vrlo vrlo malo reklo bi se u tragovima. Mene moja ekipa proziva da sam ja kriv zbog suđenja koja u većini slučajeva naginje kontra naše ekipe jer ne vršim nikakav pritisak na suce niti to njima dozvoljavam. Za ovo se nisam ispričao, iako je istina da sam možda trebao jer sam glasnije protestirao, ali uistinu ono je bila po mom sudu odluka koja nema veze s ničim. Učim od iskusnijih pa ovu zadnju rečenicu mogu i povući s obzirom da je sudac uvijek u pravu i jako puno posla iz sudačke domene spada u tzv "slobodno sudačko uvjerenje."
Također, tvoja ekipa je bila vrlo korektna i ima par kvalitetnih pojedinaca. Nakon utakmice 1.kola kada ste izgubili 2 osvojena boda na čisto neiskustvo, prognozirao sam da ćete u ovom sastavu biti jedan od favorita lige koje je, usput rečeno, ove godine izgubila strahovito na kvaliteti, nešto slično kao i sve lige, ali mi se nekako čini da se taj pad najviše osjeća ove godine u ovoj našoj 2.ligi. Da me se krivo ne shvati, svojim razmišljanjem ne podcjenjujem niti to želim bilo koju ekipu i marginaliziram njene eventualno dobre rezultate zbog (ne)kvalitete lige. Kvaliteta je takova kakova je i svi smo u istoj poziciji, a najbolji neka idu naprijed, najgori ispadnu i priča završava.
Živio mi!
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2012/2013