1 Liga mladih
e sad je opet pocelo bit zanimljivo. sta ste se okomili na TH 14, momak ima pravo rec sta misli,na vama je ocete li se slozit il ne,ako vam smeta nemojte ni citat.slažem se s njegovom ocjenom da amadeus igra anti nogomet,al kvragu momcima ocito ta igra leži,mjesto na tablici to pokazuje. na drugim ekipama je (ako su toliko dobre ka sta se vole hvalit da jesu) da nađu rješenje za razbit bunker. neigranjem DUJMOVAČE 23 ekipa ce samo profitirat,.a sta se vujevica i gracanina tice ono sta oni igraju u mejasima jednako "kvalitetno" moze odigrat 50% igraca prve st lige.nes ti njih. vujevic samo primi i da balun, to more i moja sestra, pari mi se ka da robota gledan kako igra, sve na sigurno,ako izracuna da je rizik 50:50 oce li dodavanje uspit il ne odma vraca balun natrag, nema maste ni improvizacije u igri.nije ni gracanin puno bolji,al bar nesto kemija,bar se trudi napravit neki višak.al samo san tija rec da u cetvrtak njih dvojica ne bi trebala bit nikakva prevaga na terenu.ko sve more igrat u 1.hrv. ligi nije ni cudo sta se reprezentacija nije plasirala na euro.
Zadnja izmjena: cartilago; 06 ožu 2007, 14:33; ukupno mijenjano 1 put/a.
always outnumbered never outgunned
Pojišan napisao:Cartilago lako mi je za sve , al di si stavija da će Inaš izgubit. Igraju sve bolje i virujen u njihovu pobjedu.
ne znan koji je gust ljudima iz inaša dolazit igrat svaki cetvrtak, mora bit da su oni jedni od rjetkih koji se još drže de coubertenovog mota "važno je sudjelovati...", svaka čast na volji i htijenju,al ne razumin ih.
always outnumbered never outgunned
Evo pošto sam prvi put večeras na vašem forumu moram pohvalit,ideje i različite debate oko baluna. lipo je da se imaju di ljudi ispuvat.Što se tiče lige čini mi se da će bit zanimljiva završnica.odma bi i prognozira ovo kolo pa da vidimo ko će bit u pravu!
Ambasador nekretnine 14:30 Inaš x ----------Inaš se diže iz kola u kolo.idealna prilika za skupljanje bodova.
Frim proizvodnja 15:25 HR Chigra 1 ---------Fix 1,jer nevirujem da će se chigra skupit u ovu uru,ljudi rade...
Parna mastiona 16:25 Sm yachting 2 ---------Pobjeda Sm-a bez greške
Dujmovača d.o.o. 17:25 Grm & Tunj 2 ------Očekujem pobjedu grma,ekipa je u krizi,tribaju nekoga napokon dobit.
Banak 18:25 Kavana Periska 2 ----------Kavana je super ekipa ali mlada i neiskusna....veliki su potencijal.zato 2
Topel mobiteli 19:25 Bili 9 1 -----------Siguran 1,Topel u usponu,dobro igra realizacija škripi ali mora i to doć.
Zagora Promet 20:25 Amadeus jeans 2 ----Zagora na godišnjem odmoru,izborili su opstanak zato 2.
Ambasador nekretnine 14:30 Inaš x ----------Inaš se diže iz kola u kolo.idealna prilika za skupljanje bodova.
Frim proizvodnja 15:25 HR Chigra 1 ---------Fix 1,jer nevirujem da će se chigra skupit u ovu uru,ljudi rade...
Parna mastiona 16:25 Sm yachting 2 ---------Pobjeda Sm-a bez greške
Dujmovača d.o.o. 17:25 Grm & Tunj 2 ------Očekujem pobjedu grma,ekipa je u krizi,tribaju nekoga napokon dobit.
Banak 18:25 Kavana Periska 2 ----------Kavana je super ekipa ali mlada i neiskusna....veliki su potencijal.zato 2
Topel mobiteli 19:25 Bili 9 1 -----------Siguran 1,Topel u usponu,dobro igra realizacija škripi ali mora i to doć.
Zagora Promet 20:25 Amadeus jeans 2 ----Zagora na godišnjem odmoru,izborili su opstanak zato 2.