FAQ  •  Registracija  •  Login

1. liga mladih

<<

Buljan

Novi član

Post 23 ruj 2013, 23:39

totti ostavi se kladare.. Ribari 2:1 MNK ZLATKO CELENT
;)
<<

imbro

Novi član

Post 24 ruj 2013, 12:41

Nakon prva dva kola nove sezone mislim da je borba za opstanak nikad neizvjesnija jer klubovi koji su se smatrali glavnim favoritima za ispadanje pružaju odlične partije al nemaju sreće.
PB Split je glavni favorit za naslov jer igra odlično ,uvijek neugodni Strožanac se nikad nemože otpisat pa tako ni sada,a aktualni prvaci igraju jako loše i ovakvom igrom teško da mogu do još jednog naslova.
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 24 ruj 2013, 12:43

Po prva dva kola, reklo bi se da nas očekuje zanimljiva sezona. Favoriti nisu toliko uvjerljivi, već je bilo i par iznenađenja, teško je prognozirat rezultate.
<<

landy

Novi član

Post 24 ruj 2013, 15:10

Biće zanimljiva sezona. Hercegovac ka branitelj naslova je prvi favorit, najveća opasnost će mu bit Pb Split aka Torcida Mertojak. Ostali teško.
Biće fajta i za ispast, Garaža jučer pokazala zube Hercegovcu, ni Ribari nisu mutavi tukli desetkovanog Celenta. Ja drukan za ekipe koje su prave klape (Colo,pb,parna), uvik kontra umjetnih ekipa i plaćenika.
<<

šošo

Novi član

Post 24 ruj 2013, 15:45

Ako je sudit po prva 2 kola, čini se da nas čeka nikad zanimljivija liga... posebno veseli šta za razliku od prethodnih sezona nema sigurnih pobjeda i unaprid upisanih bodova, tako da je nemoguće prognozirat putnika u 2.ligu... a šta se tiče potencijalnog prvaka, na mene je najbolji dojam ostavila Parna Mastiona,igraju brzo, jednostavno i efikasno i ako nastave ovako vidim ih ko favorite iz sjene... PB je ekstra jak i možda 1. papirnati favorit... Hercegovac, branitelj naslova, nije baš uvjerljiv na početku, ali njih se ne smi otpisat, kao ni Stožanca, koji je super iskusna i kvalitetna klapa... mislim da su ove 4. navedene ekipe najveći favoriti za osvajanje lige ove godine...ali tek je početak, i veselim se narednim ponediljcima!!
<<

Special One

Novi član

Post 25 ruj 2013, 15:11

landy napisao: Ja drukan za ekipe koje su prave klape (Colo,pb,parna), uvik kontra umjetnih ekipa i plaćenika.

A koja je to ekipa placenika??
<<

CR7

Novi član

Post 26 ruj 2013, 21:22

Special One napisao:
landy napisao: Ja drukan za ekipe koje su prave klape (Colo,pb,parna), uvik kontra umjetnih ekipa i plaćenika.

A koja je to ekipa placenika??

Plačenici? Pa naravno, EBUR UNHSDR
<<

landy

Novi član

Post 27 ruj 2013, 17:54

hahah, svaka čast majstore. Odsad cjenim Cristiana Ronalda i ka čovika.
<<

Special One

Novi član

Post 30 ruj 2013, 12:13

ARTEM - EBUR Split UNHSDR 2
DUJMOVAČA D.O.O. - L.C. MONTY PAYTON 2
STROŽANAC - PB SPLIT x2
PARNA MASTIONA - RIBARI 1
COLO COLO - GRAĐEVNO ZEC - KIDAN ŽILE X
ZLATARNA DVORNIK - HERCEGOVAC VISOKO POTKR. 2
GARAŽA PUJANKE - MNK ZLATKO CELENT 1X
<<

Englez

Novi član

Post 30 ruj 2013, 13:02

ARTEM - EBUR Split UNHSDR 2
DUJMOVAČA D.O.O. - L.C. MONTY PAYTON 1
STROŽANAC - PB SPLIT x
PARNA MASTIONA - RIBARI 1
COLO COLO - GRAĐEVNO ZEC - KIDAN ŽILE 2
ZLATARNA DVORNIK - HERCEGOVAC VISOKO POTKR. 2
GARAŽA PUJANKE - MNK ZLATKO CELENT 2
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 01 lis 2013, 08:53

Dobili Ebur, Dujmovača, PB, Parna i Hercegovac.
Mi s Žilama 4:4, za Garažu ne znam iša sam doma spavat :)

Ribari su bili blizu iznenađenja, Parna je na kraju ipak smogla snage za preokret, dali su stvarno lipi gol za pobjedu u malo mista su izbacili tri obrambena i golmana i ubacili balun u praznu branku.
Zlatarna i Hercegovac su odigrali stvarno odličnu utakmicu, gušt ih je bilo gledat. Zlatarna povela u drugom poluvremenu, na kraju Hercegovac ipak okriče na 2:1. Remi bi možda bija pravedniji ali Hercegovcima se ništa ne može zamirit - držali su visoki ritam od prve do zadnje minute. Kad bi ovako grizli svaku teško da im itko može parirat.

PB još nikako nisam pogleda, ali dobijaju sve redom, 3 kola 9 bodova gol razlika +5 (Hercegovac +4). Za sad bi se reklo da će se ove dvi ekipe borit za prvaka, ostalima ostaje kup UEFA :)

O kvaliteti nisam kompetentan sudit, ali liga će bit vrlo zanimljiva i mislim da će bit dosta lipih i zanimljivih utakmica.
<<

Englez

Novi član

Post 01 lis 2013, 10:45

Vice ColoColo napisao:Dobili Ebur, Dujmovača, PB, Parna i Hercegovac.
Mi s Žilama 4:4, za Garažu ne znam iša sam doma spavat :)

Ribari su bili blizu iznenađenja, Parna je na kraju ipak smogla snage za preokret, dali su stvarno lipi gol za pobjedu u malo mista su izbacili tri obrambena i golmana i ubacili balun u praznu branku.
Zlatarna i Hercegovac su odigrali stvarno odličnu utakmicu, gušt ih je bilo gledat. Zlatarna povela u drugom poluvremenu, na kraju Hercegovac ipak okriče na 2:1. Remi bi možda bija pravedniji ali Hercegovcima se ništa ne može zamirit - držali su visoki ritam od prve do zadnje minute. Kad bi ovako grizli svaku teško da im itko može parirat.

PB još nikako nisam pogleda, ali dobijaju sve redom, 3 kola 9 bodova gol razlika +5 (Hercegovac +4). Za sad bi se reklo da će se ove dvi ekipe borit za prvaka, ostalima ostaje kup UEFA :)

O kvaliteti nisam kompetentan sudit, ali liga će bit vrlo zanimljiva i mislim da će bit dosta lipih i zanimljivih utakmica.

Dvoboj PB-a i Strožanca, dvoboj pravih iskusnih teškaša.

na kraju PB je imao malo više sriće. po meni prvi favoriti ove godine.
<<

šošo

Novi član

Post 07 lis 2013, 10:27

16:00 GARAŽA PUJANKE STROŽANAC x2
16:55 RIBARI ZLATARNA DVORNIK 2
17:55 DUJMOVAČA D.O.O. COLO COLO - GRAĐEVNO ZEC x2 (ako bude branija Balov)
18:50 L.C. MONTY PAYTON MNK ZLATKO CELENT x
19:50 ARTEM HERCEGOVAC VISOKO POTKR. x
20:45 EBUR Split UNHSDR KIDAN ŽILE 1x
21:45 PARNA MASTIONA PB SPLIT 2
<<

Special One

Novi član

Post 07 lis 2013, 11:20

GARAŽA PUJANKE STROŽANAC 2
RIBARI ZLATARNA DVORNIK 2
DUJMOVAČA D.O.O. COLO COLO - GRAĐEVNO ZEC 2
L.C. MONTY PAYTON MNK ZLATKO CELENT 1
ARTEM HERCEGOVAC VISOKO POTKR. 2
EBUR Split UNHSDR KIDAN ŽILE x2
PARNA MASTIONA PB SPLIT 1x
<<

FRAFO

VIP član

Post 14 lis 2013, 07:27

5.kolo

KIDAN ŽILE - HERCEGOVAC VP 2
-uz sav respekt prema "žilašima" koji su već godinama konstanta u 1.ligi, Hercegovac treba pobjeđivati da bi održao korak sa zahuktalim PBom
MNK ZLATKO CELENT - COLO COLO 1X
-Celent je unatoč laganom rasporedu neshvatljivo loše ušao u sezonu i krajnje je vrijeme da se trgnu i počnu pobjeđivati, jer će se poslije teško "vaditi" protiv jačih ekipa... Colo Colo je vrlo dobro startao u sezonu, još uvijek su neporaženi i vjerujem da je pred njima puno mirnija i ugodnija sezona od prethodne...
RIBARI - ARTEM X2
-derbi začelja u kojem je sve moguće, a ja bi ipak minimalnu prednost dao iskusnijem Artemu...
ZLATARNA DVORNIK - PB SPLIT 2
-derbi kola; vjerujem u nastavak pobjedničkog niza PBa iako su "zlatari" ekipa za respekt
STROŽANAC - PARNA MASTIONA X2
-očekujem veoma neizvjesnu utakmicu, a minimalnu prednost dajem "parnoj" koja je ozbiljnija ekipa
DUJMOVAČA - EBUR 2
-Ebur je kvalitetnija momčad i to bi trebali potvrditi na terenu
LC MONTY PAYTON - GARAŽA PUJANKE 1
-"cirkusanti" su nedvojbeno jači, ali ako budu nekompletni mogli bi imati velikih problema protiv disciplinirane Garaže koja prkosi svim prognozama da će biti autsajder ove lige i za sada vrlo dobro gura...
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2013/2014