5A. liga mladih
14:00 TOM I JERRY - EL CAMINO oba daju gol i 6+ 
- Derbi zacelja u kojem bi Tom i Jerry treba upisat prve bodove. Jedinica
14:55 SUBOVCI - KNJIGOVODSTVENI OBRT LIBRI 2
- Gemistari su kvalitetnija ekipa
15:55 MLADEŽ HDZ-a - SS KOMIN 2
- Najneizvjesnija utakmica dana.. Mislim da bi Komin treba pobjedit
16:50 MBA - DŠR KMAN 1
- Nakon odlicnog 2. kola virujem u nastavak pobjeda MBA
- Derbi zacelja u kojem bi Tom i Jerry treba upisat prve bodove. Jedinica
14:55 SUBOVCI - KNJIGOVODSTVENI OBRT LIBRI 2
- Gemistari su kvalitetnija ekipa
15:55 MLADEŽ HDZ-a - SS KOMIN 2
- Najneizvjesnija utakmica dana.. Mislim da bi Komin treba pobjedit
16:50 MBA - DŠR KMAN 1
- Nakon odlicnog 2. kola virujem u nastavak pobjeda MBA
12.10.2013. 14:00 SUBOVCI DŠR KMAN 1 (subovci su sve partije bili tu negdje, ovaj put će biti bolji)
12.10.2013. 14:55 MLADEŽ HDZ-A TOM I JERRY 1
12.10.2013. 15:55 SS KOMIN KNJIGOVODSTVENI OBRT LIBRI x2 (derbi, a prednost librima jer su glavni favoriti za prvo mjesto po mom mišljenju)
12.10.2013. 16:50 EL CAMINO MBA 2 (ko kuća, ma dvije kuće)
12.10.2013. 15:55 SS KOMIN KNJIGOVODSTVENI OBRT LIBRI x2 (derbi, a prednost librima jer su glavni favoriti za prvo mjesto po mom mišljenju)
KNJIGOVOĐA napisao:dilber klaun...
Osobno mi je neshvatljivo njegovo ponašanje na jučerašnjoj utakmici, pogotovo šta je s nekolicinom momaka iz naše ekipe dilija svlačionu prošle sezone. Vjerojatno je to posljedica nemoći na terenu i nepovoljnog rezultata, ali svejedno mu ne ide na čast. Mi nismo nasjeli na te provokacije, ostali smo hladne glave i time izbjegli nepotrebna prepucavanja i žute kartone. To nas je sve skupa malo "naložilo" pa je i rezultat na kraju ispa neočekivano visok, čak i nesvakidašnji usudija bi s reć.
Šta se same utakmice tiče ostalo je prošlo sve fer i korektno, suci su puštali malo tvrđu igru šta je i bolje. Istina je da Kominu nije suđen čist faul u opasnoj zoni kod 1:0 za nas, ali ne virujen da se mogu žalit na suce nakon ovako visokog poraza. Mi smo svi odigrali 100% i na kraju sasvim zasluženo slavili. Prije utakmice su se mogli čut i neki komentari kako će punit gol razliku na nama, pa eto nadan se da će drugi put malo ozbiljnije pristupit utakmici.
@ Vidal, 17-2 je konačan rezultat, doda si nan dva gola.
Šta se tiče onog malog spekatkla na utakmici iza nas... Jedan od naših igrača je slavija rođendan, popilo se par pivi na tribini i krenilo je spontano navijanje za vas jer bi nan u slučaju pobjede nad MBA-om donili prvo misto. Nadan se da neće zamjerit momci iz MBA, nije ništa osobno stvarno, bila je čista zajebancija... A vi ste igrali stvarno junački i požrtvovno i na kraju dobili, dijelom i zbog nas.
Pozdrav onom igraču šta van je posli uša ka golman, čuda je radija i ova pobjeda je njegova velikim dijelom.
GMŠT !
DrugCkalja napisao:12.10.2013. 14:00 SUBOVCI DŠR KMAN 1 (subovci su sve partije bili tu negdje, ovaj put će biti bolji)
subovci se ugrali, hdz prosuo pobjedu, libri pokazali klasu, mba nam izgubio dvije kuće