Moram se osvrnut na našu jučerašnju utakmicu protiv Dujmovače koja je po mom mišljenju bila vrlo dobra, a nadam se da se sa mnom slažu svi oni koji su je gledali. Mislim da je naša pobjeda zaslužena iako po svemu sudeći naš treći gol nije bio regularan. U onom trenutku osobno sam mislio da je lopta ušla u mrežu prije zvuka sirene, no ja sam se nalazio najdalje od gola a i sami znate da mi vid nije jača strana. Josip mi je nakon utakmice rekao da nije bio gol, što su izgleda vidili svi osim suca, a ja nemam razloga da mu ne virujem. Priznajem da sam pogriješio a očito je da se i suci pogriješili. Na kraju je ispalo da je taj gol presudio, meni je zbog toga žao, međutim tko zna u kojem bi smjeru utakmica otišla da je ostalo 2:0. Do pobjede smo mogli i mi i oni pa se ne slažem sa Svilajom da je Pipe bija najbolji jer je i njihov golman obranija nekoliko situacija jedan na jedan dok smo mi imali vodstvo. Ako je momčadi Dujmovače ikakva utjeha, mislim da su jedna od boljih u ligi i da mogu pobijediti svakoga. Smatram da su izrazito korektni na terenu i izvan njega.
bacoST hvala ti na komplimentima, nadam se da će i u drugom dijelu bit zanimljivo te da suci neće utjecati na ishod.
Sta se tiče reakcije udruge, nije na meni da to komentiram. Slažem se s Josipom da svatko mora bit autonoman u svom poslu.
Puno pozdrava Mijacu, možda smo dobili zato šta te nije bilo, ha ,ha....
KIDAN TETIVE!