Superliga
Djetta napisao:Nisam stiga komentirat igru Croatie Kman ili Domusa, kako oćete, al evo par riči da opet ne kažu da ih se ne spominje. Igra im je možda dosadna ili negledljiva al mora se priznat da je učinkovita. Po meni za onako igrat triba dosta znanja. Triba imat tehniku, brzinu i pogotovo taktiku. Stane je skužija da godine nose svoje pa je, po meni, doša na genijalnu ideju. Čini mi se kako su je neki od njih jedva dočekali, haha.
Pošto je ove sezone "Prcelijanka" postala "Febolijanka" nadam se da ih nitko neće prcat...
Zanimljiva je i njihova politika dovođenja pojačanja. Evo recimo dovođenjem Kule, pojačali su nas, ha,ha...
Pozdravljam sve članove i navijače Domusa ma gdje bili... Živili!
KIDAN TETIVE!
pošto ste vi lani osvojili prvensto od sveg srca navijam za moje KMANJANE,
BITI ČE GUSTO.
SVILAJA; ČISTI ZRAK I MIR
10 napisao:moran komentirat ono da domus igra neki novi balun, da je inovativan
svaka cast ljudima, ali to je daleko NAJDOSADNIJA ekipa ikad. zabrania bi in igrat tako jer to nije mali balun. kad god igran protiv njih umren od trke, a ne taknen balun.
Oprosti ali oni u fazi obrane idu na presing, i to dosta uspješno , u fazi napada dodavanja bi im trebala još biti brža, realizacija također.
UVIIIIIIIIJEK TVRDO Č.
o
Jure napisao:Svilaja potpuno si u pravu. To zašto ekipe imaju samo 20 posto posjeda lopte protiv njih ima puno veze sa njihovim odličnim presingom.
Iako sam mišljenja da im puno fali Dino Grubišić a o Stani da ne pričam. To je ka da nama fali Roje, koji je, ma u kakvoj formi da bio, nezamjenjiv
JE , JE ROJE TREBA MALO PORADITI NA SEBI, TO JEST MANJE PAPATI I ISTRČATI MALO MARJAN, INAČE PO MOME SUDU IGRATE DALEKO NAJBOLJU OBRANU U LIGI.
UVIIIIIIIJEK TVRDO Č.
Jure napisao:Svilaja potpuno si u pravu. To zašto ekipe imaju samo 20 posto posjeda lopte protiv njih ima puno veze sa njihovim odličnim presingom.
Iako sam mišljenja da im puno fali Dino Grubišić a o Stani da ne pričam. To je ka da nama fali Roje, koji je, ma u kakvoj formi da bio, nezamjenjiv
DOMUS SA NOVIM VRATAREM BITI ČE ISTO JAK, čovik je cili u balunu , nekada prežestok ali pozitivan.
Inače ljudi čovik me pamti kao pravoga igrača maloga baluna..................
UVIIIIIIIIIIIJEK TVRDO Č.
A ljudi moji više ne možeš nikoga ni pohvalit a da se ne smatra zajebavanjem.
Ja stojin iza svega što san reka na forumu. Zato san i ime napisa.
Ja mislin da takvog kapetana triba tražit jer uvik ostavi srce na terenu.
A šta se tiče tebe Svilaja virujen da si bio odličan igrač jer ti je i sin borac i dobar igrač.
Laku noć , iden sad vanka
Ja stojin iza svega što san reka na forumu. Zato san i ime napisa.
Ja mislin da takvog kapetana triba tražit jer uvik ostavi srce na terenu.
A šta se tiče tebe Svilaja virujen da si bio odličan igrač jer ti je i sin borac i dobar igrač.
Laku noć , iden sad vanka
Pozdrav forumašima !! Drago mi je šta san vas uspija malo motivirat da se dotaknete u komentarima i moga Domusa (čitaj Croatie Kman). Komentari tipa "dosadni su, triba in zabranit igrat i sl." su smiješni i najviše govore o onome ko ih daje ?? Zar ljudi ne igraju jedinstvenu igru koju niko drugi ne igra (Prcela bi je treba patentirat u Državnom zavodu za patente i ući u nogometnu povijest). Da dosadni ??? Svašta !!! BTW, hvala Djetti i Svilaji na pohvalnim komentarima (prenijet ću ih igračima jer mislim da niko od njih, osim onog malog novog Joke, nije na forumu). Djetta - dobro si uočija politiku dovođenja pojačanja - sve su to iskusni, strpljivi, "plemeneti". pametni igrači koji ne srljaju i ne gucaju - čuja san da su i tebe zapikirali kad ti se ponovo "sastave" tetive ...Nego nisan te razumija kad si reka da in je igra postala "febolijanka"? Šta ti to znači ?
Jure napisao:Ne igra se sutra radu praznika ali se kuha veliki derbi za 8 dana Strožanac-AKUD!!!!!!!!!
Nadan se da ćemo odigrat dobro kao protiv Skalica i Dujmovače(jake ekipe).
Mijač očekuje se da svojim savjetima pojačaš naš medicinski tim, pogotovo šta se djetta vraća.
šta če on??????????????????igrati.