FAQ  •  Registracija  •  Login

Superliga

<<

Djetta

Član

Post 09 lis 2007, 23:11

Stari poslat ću ti mail za pet minuta...

KIDAN TETIVE!
<<

croatia kman 83

Novi član

Post 15 lis 2007, 13:39

Pozdrav forumaši !! A šta ste ste se ulinili ? Niko nište nije napisa već 5 dana ?? Sinoć je moj Domus u uvertiri 4. kola rasturija Radunicu !! Trenutno je prvi na tablici (ha, ha), a možda će tu i ostat nakon večerašnjeg derbija - naprid AKUD !
<<

Djetta

Član

Post 15 lis 2007, 14:19

Pozdrav! Čestitam na pobjedi protiv Radunice, Domus postaje nezaustavljiv. Primjetija sam je termin utakmice idealan za Vas, nisam dugo vidija toliko momaka u crvenim dresovima( molim shvatite ovo "momaka" kao kompliment) pa bi vam predložija da od Udruge zatražite da što češće igrate u nedjelju navečer. Mislim da bi vam to dosta pomoglo u borbi za drugo mjesto(ha,ha)...
Hvala na potpori pred večerašnji derbi, znam ja da ste jedni od rijetkih ali vjernih navijača. Mi ćemo učinit sve da dojemo do pobjede protiv Strožanca...

KIDAN TETIVE!
<<

jmijac-4

VIP član

Post 15 lis 2007, 20:46

Akud je slabom igrom u obrani izgubija 7(ili 8) naprema tri protiv u ovom momemtu jaček Strožanca.Prije njih je Zlatan Otok pobijedija Is Deutsche sa 1-0
Živija profesionalni amaterizam!:cool:
<<

svilaja

VIP član

Post 15 lis 2007, 21:02

jmijac-4 napisao:Akud je slabom igrom u obrani izgubija 7(ili 8) naprema tri protiv u ovom momemtu jaček Strožanca.Prije njih je Zlatan Otok pobijedija Is Deutsche sa 1-0

BIČE SE DRAGO PUNO UMORIA IGRAJUČI , PA NIJE DOBRO VODIO AKUD A, inače po meni jedan od najboljih voditelja...................
uviiiiiiiijek tvrdo č.
SVILAJA; ČISTI ZRAK I MIR
<<

jmijac-4

VIP član

Post 16 lis 2007, 19:02

Nije on moga ništa kad su igrali bez neke jake volje u obrani.a sigurno jest da ga je malo smela utakmica prije
<<

stivan35

Novi član

Post 16 lis 2007, 19:16

Jednostavno je pobijedio bolji a to je u ovom trenutku STROŽANAC !!!!
Ako budu imali sreće da ih izbjegnu ozlijede bit će sigurno u najužem krugu
za prvaka.
<<

svilaja

VIP član

Post 16 lis 2007, 19:32

stivan35 napisao:Jednostavno je pobijedio bolji a to je u ovom trenutku STROŽANAC !!!!
Ako budu imali sreće da ih izbjegnu ozlijede bit će sigurno u najužem krugu
za prvaka.

NAVIJAM ZA NEKE DRUGE ALI PO MENI STROŽANAC je broj jedan kanditat za prvo mjesto.
<<

alebic

Novi član

Post 21 lis 2007, 06:57

VELIKI POZDRAV NOVIM IGRACIMA A I MOJIM STARIM SUIGRACIMA SRDANU KOVACU I DARKU NEJASMICU NA DOLASKU U CROATIA KMAN 83-DOMUS
<<

okocha

Član

Post 22 lis 2007, 22:01

rezultati?
<<

jmijac-4

VIP član

Post 22 lis 2007, 22:37

Jedino znam da je moj akud nažalost izgubija od PB Splita 1-5.Svaka čast filipu naranči i njegovim igračima,mojima preostaje da malo zbiju redove i...sreća će ih valjda pomazit
<<

croatia kman 83

Novi član

Post 23 lis 2007, 01:00

Pozdrav forumaši !! Prvo da pohvalim moj Domus - večeras su pomeli i Kliniku 9 : 2 (doduše neki pomlađeni sastav ali svejedno). Čitan poviše da je i Alebić čuja u Americi da su in došli Kova i Darko Nejašmić - s njima su dobili puno na ozbiljnosti, odgovornosti, rutini, strpljenju, ... Obojica su igrači koji imaju dosta godina ali i ime u ovom gradu i puno pašu Domusovoj igri. Ne znan, ne bi tija pretjerivat, ali Domus mi uz ova pojačanja djeluje stvarno moćno, opasno, jednostavno nepobjedivo !!!
<<

okocha

Član

Post 23 lis 2007, 01:48

Je, moja Klinika-i mi smo prepoznatljivi po nečemu-nažalost. Igramo bez zamjena već 2 kola. 2 golmana mi otkažu, pa sam mora registrirat i trećega, koji baš se i nije nabranija u nogometu. Zasad mi ne sluti na dobro, ali sezona je duga. Nesretno smo izgubili 2 utakmice- od IS Deutsche 2 sekunde prije kraja i Špurijusa kojem smo imali zabit 10 komada, a oni nama gol za pobjedu uvale 24 sek prije kraja. Dvojici igrača su treneri iz 'velikog' nogometa zabranili igrat, neki zabušavaju svojim neopravdanim nedolascima i sve mi pomalo ide na živce. Zadnja 2 kola sam uz to šta smo registrirali trećeg golmana, morali dovest još jednog igrača da ne bude -1 bod. Ovi šta igraju 2HMNL za Kliniku nemaju volje ili su prezauzeti.

Danas nas je Domus unakazija, prvi put se srećeš sa nečim takvim i odma u prvom napadu primaš gol- nervoza i već misliš kad će završit.

I jedna anegdota sa utakmice-sudac uz sjevernu tribinu na protest jednog našeg igrača mu objašnjava kako lopta ne mora biti na crti, nego da svojim obujmom mora biti iznad crte. isti igrač izvodi aut na drugoj strani i drugi sudac mu na takvo postavljanje lopte sudi nepravilno izvođenje auta i govori mu-ko ti je to reka? On pokazuje na njegovog kolegu, na što ovaj se podsmjehuje i govori- ma pusti njega!
<<

svilaja

VIP član

Post 23 lis 2007, 22:01

okocha napisao:Je, moja Klinika-i mi smo prepoznatljivi po nečemu-nažalost. Igramo bez zamjena već 2 kola. 2 golmana mi otkažu, pa sam mora registrirat i trećega, koji baš se i nije nabranija u nogometu. Zasad mi ne sluti na dobro, ali sezona je duga. Nesretno smo izgubili 2 utakmice- od IS Deutsche 2 sekunde prije kraja i Špurijusa kojem smo imali zabit 10 komada, a oni nama gol za pobjedu uvale 24 sek prije kraja. Dvojici igrača su treneri iz 'velikog' nogometa zabranili igrat, neki zabušavaju svojim neopravdanim nedolascima i sve mi pomalo ide na živce. Zadnja 2 kola sam uz to šta smo registrirali trećeg golmana, morali dovest još jednog igrača da ne bude -1 bod. Ovi šta igraju 2HMNL za Kliniku nemaju volje ili su prezauzeti.

Danas nas je Domus unakazija, prvi put se srećeš sa nečim takvim i odma u prvom napadu primaš gol- nervoza i već misliš kad će završit.

I jedna anegdota sa utakmice-sudac uz sjevernu tribinu na protest jednog našeg igrača mu objašnjava kako lopta ne mora biti na crti, nego da svojim obujmom mora biti iznad crte. isti igrač izvodi aut na drugoj strani i drugi sudac mu na takvo postavljanje lopte sudi nepravilno izvođenje auta i govori mu-ko ti je to reka? On pokazuje na njegovog kolegu, na što ovaj se podsmjehuje i govori- ma pusti njega!

IZGLEDA DA NISU BAŠ NAČITANI.............!
UVIIIIIIIIJEK TVRDO Č.
<<

Naranča

Član

Post 23 lis 2007, 22:53

Hvala na čestitkma! Bila je super utakmica! Uz nekoliko promašenih zicera s obje strane mi smo ipak uspjeli s Bobom i Dubom rutinski riješit utakmicu!
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito