FAQ  •  Registracija  •  Login

1 Liga mladih

<<

Pojišan

Česti član

Post 09 ožu 2007, 14:18

Maldini, nek se leš od jučer oladi. Bar dva treninga moramo odradit do četvrtka, i to žestoka.
<<

AMADEUS

Novi član

Post 09 ožu 2007, 14:22

Odgovor Smrdečiji:
Splitsku ligu(1.,2.,3.)igramo već 14-15 sezona a zvali smo se:Mistral,Biliškov,Bob Marley regge club, Gi Gotu,Cafe bar Cleopatra i sad Amadeus jeans!
PUNIH 19 GODINA
MISTRAL-BILIŠKOV-BOB MARLEY-GI GOTU-C.B CLEOPATRA-AMADEUS JEANS-IS DEUTSCHE
<<

MALDINI

Česti član

Post 09 ožu 2007, 14:56

ZORZI 2: Di se nećeš napalit kad igraš protiv svog bivšeg (sadašnjeg i budućeg) vratara (postoje i druge lige oko SPLITA, a i turniri se igraju), mi smo njima zato ukrali trenera (prije nas je vodija njih), trenirali smo zajedno a onda je pobijedija FAIR PLAY, znamo se i privatno i poslovno (LEO, morat ću s IVANOM popričat o tvom radnom vremenu sljedeći četvrtak)... Ako već kažeš da si navijač, onda sljedeće kolo ne smiješ propustiti!

Pojišan: Ništa ne brini, sutra nam u goste na preuređeni stadion u srcu SMRDEČCA dolazi COLO-COLO (vjerovatni prvoligaš dogodine, osim ako ih novi voditelj ne izuludi taktičkim komplikacijama), a utorak bi mogli u goste niželigašima sa SKALICA ili malo do MARJANA. Ostale dane individualni treninzi... Uglavnom, za četvrtak SPREMNI!

AMADEUS: vi ka vino, šta stariji to bolji (ove godine ste stvarno dobri). Uvik ista priča, dođete u novi rang, sezonu vas napucaju, onda prilagodite obranu višem rangu i počnete dobijat i dogodine u viši rang. Znam vas još od BILIŠKOVA (kroz maglu) i BOB MARELY (trenirali na betonu na GRIPAMA) i uvik bi nas sezonu pretekli za ući u rang gore. Ove ćemo zajedno! Svaka čast, igrate najjednostavnije, greške ste sveli na minimum i rezultat se vidi. A i ljube vas zadnje sekunde...
Zadnja izmjena: MALDINI; 09 ožu 2007, 15:24; ukupno mijenjano 1 put/a.
Tko leži - NE BJEŽI!
<<

Smrdecija 29

Novi član

Post 09 ožu 2007, 14:58

Onda sam mislija na drugu ekipu.
Ali se sićan ekipe Biliškov, igrali smo skupa 3. ligu ima desetak godina (znam Parčinu starijeg).
<<

23 Dujmovaca 23

Novi član

Post 09 ožu 2007, 14:59

A dobro ZORZI2,MALDINI od ponediljka do četvrtka moramo u karantenu,da razmažemo Topel!Sima mi se nešto brčija jučer na tribini,pada mu začepimo usta njemu i svima u lizi!

FORZA JUVE I DUJMOVAČA
<<

svilaja

VIP član

Post 09 ožu 2007, 20:28

bubson napisao:živija grm i tunj!!!!!!!!pozdrav sa dobrija

ŞLOŽNI SU I POZITIVNI ,DA IM NIJE BILA SERIJA LOŠA BORILI BI SE ZA VIŠI PLASMAN.
SVILAJA; ČISTI ZRAK I MIR
<<

svilaja

VIP član

Post 09 ožu 2007, 20:45

TRI NAJBOLJA IGRAĆA ,
SIMUNIĆ
RAĐA
'ŠIŠKO

P
<<

tiao

Član

Post 09 ožu 2007, 22:33

jesu u kategoriji do deset god
grgu za trenera
<<

svilaja

VIP član

Post 10 ožu 2007, 00:25

tiao napisao:jesu u kategoriji do deset god

za tebe su izmislili balun.
<<

fabiofabio

Česti član

Post 10 ožu 2007, 00:38

Fala Baci,igracima Dujmovace te svim ostalim momcima na cestitkama,a posebno navijacima i upravi GRM & TUNJ-a na celu s POPOM.Dujmovaci zelim da iduce godine igraju Super ligu jer mislim da su to zasluzili.
Jos jednom fala navijacima jer pljesak je bia nezaboravan i daje nam dodatni motiv da se borimo svaku utakmicu.

Juka zelimo ti sto brzi oporavak i da te mate pusti da odigras koju utakmicu za GRM & TUNJ ( cuvam ti misto na klupi ).

Pobjedu posvecujemo nasem dragom suigracu BOŽI BOSANČIĆU koji je trenutno u INDIJI na rehabilitaciji livog jajca.
Zadnja izmjena: fabiofabio; 10 ožu 2007, 00:45; ukupno mijenjano 1 put/a.
Hajduk Split
<<

bubson

Novi član

Post 10 ožu 2007, 10:04

Grm i Tunj!
<<

cartilago

Novi član

Post 10 ožu 2007, 11:26

ne moze se rec da je utakmica izmedju grm&tunja i dujmovače plijenila lipoton igre al borbenosti i želje je bilo na pretek. ispostavilo se da je izostanak dvojice ključnih igrača u redovima dujmovače bio prevelik hendikep za njih, ostatak ekipe kolikogod se trudio nije uspijevao pronaci nacin da probije dobro organiziranu i nadasve motiviranu ekipu g&t.iako se cinilo da ce nastavak utakmice nakon vodstva g&t od 2-0 na poluvremenu bit nezanimljiv voditelj dujmovače je riskantnom igrom s "golmanom igračem" učinio kraj utakmice veoma neizvjesnim. al na posljetku ipak se mora priznat da su momci iz g&t zasluženo pobijedili i uzeli sva tri boda.
evo samo da vidite da uz konstantno kritiziranje znam napisat i koju pohvalu, naravno kad je netko zasluži.
p.s.moj don fabio poslušaj dobronamjerne savjete kolega s foruma jer ako se misliš svaki put onako izivcirat kad napišem komentar onda ti je najbolje da od plive odma naručiš vagon lijekova za smirenje.
always outnumbered never outgunned
<<

guily

Česti član

Post 10 ožu 2007, 12:43

Pa valjda cemo nakon 6 poraza zaredon i mi nekoga dobit ( igramo protiv Parne mastione) iako san cua da smo se dobro drzali protiv amadeusa u totalno oslabljenom sastavu i sa samo jednon izmjenon. Steta bod bi nan dobro dosa ali neka ova tri pomognu Amadeusu da bude prvi do kraja.
I za kraj iman jednu obavijest utakmica Zagora-Grm igra se u nedilju 18.03 u 22 sata jer kazu da su ukinute utakmice u 2.30. Nama to odgovara jer nevirujen da bi nas bilo vise od 5 da se igra taj prvi termin!!
Zadnja izmjena: guily; 10 ožu 2007, 12:46; ukupno mijenjano 1 put/a.
I pape i dida bili su Torcida!!!
<<

guily

Česti član

Post 10 ožu 2007, 12:45

aj bacit cu i ja koju prognozu:

HR CHIGRA - AMADEUS JEANS 2
INAŠ - KAVANA PERISKA x
AMBASADOR NEKR. - FRIM PROIZVODNJA 2
GRM I TUNJ RUB.C. - BANAK 1
ZAGORA PROMET - PARNA MASTIONA 1
SM YACHTING - BILI 9 1