1 Liga mladih
ZORZI 2: Di se nećeš napalit kad igraš protiv svog bivšeg (sadašnjeg i budućeg) vratara (postoje i druge lige oko SPLITA, a i turniri se igraju), mi smo njima zato ukrali trenera (prije nas je vodija njih), trenirali smo zajedno a onda je pobijedija FAIR PLAY, znamo se i privatno i poslovno (LEO, morat ću s IVANOM popričat o tvom radnom vremenu sljedeći četvrtak)... Ako već kažeš da si navijač, onda sljedeće kolo ne smiješ propustiti!
Pojišan: Ništa ne brini, sutra nam u goste na preuređeni stadion u srcu SMRDEČCA dolazi COLO-COLO (vjerovatni prvoligaš dogodine, osim ako ih novi voditelj ne izuludi taktičkim komplikacijama), a utorak bi mogli u goste niželigašima sa SKALICA ili malo do MARJANA. Ostale dane individualni treninzi... Uglavnom, za četvrtak SPREMNI!
AMADEUS: vi ka vino, šta stariji to bolji (ove godine ste stvarno dobri). Uvik ista priča, dođete u novi rang, sezonu vas napucaju, onda prilagodite obranu višem rangu i počnete dobijat i dogodine u viši rang. Znam vas još od BILIŠKOVA (kroz maglu) i BOB MARELY (trenirali na betonu na GRIPAMA) i uvik bi nas sezonu pretekli za ući u rang gore. Ove ćemo zajedno! Svaka čast, igrate najjednostavnije, greške ste sveli na minimum i rezultat se vidi. A i ljube vas zadnje sekunde...
Pojišan: Ništa ne brini, sutra nam u goste na preuređeni stadion u srcu SMRDEČCA dolazi COLO-COLO (vjerovatni prvoligaš dogodine, osim ako ih novi voditelj ne izuludi taktičkim komplikacijama), a utorak bi mogli u goste niželigašima sa SKALICA ili malo do MARJANA. Ostale dane individualni treninzi... Uglavnom, za četvrtak SPREMNI!
AMADEUS: vi ka vino, šta stariji to bolji (ove godine ste stvarno dobri). Uvik ista priča, dođete u novi rang, sezonu vas napucaju, onda prilagodite obranu višem rangu i počnete dobijat i dogodine u viši rang. Znam vas još od BILIŠKOVA (kroz maglu) i BOB MARELY (trenirali na betonu na GRIPAMA) i uvik bi nas sezonu pretekli za ući u rang gore. Ove ćemo zajedno! Svaka čast, igrate najjednostavnije, greške ste sveli na minimum i rezultat se vidi. A i ljube vas zadnje sekunde...
Zadnja izmjena: MALDINI; 09 ožu 2007, 15:24; ukupno mijenjano 1 put/a.
Tko leži - NE BJEŽI!
Fala Baci,igracima Dujmovace te svim ostalim momcima na cestitkama,a posebno navijacima i upravi GRM & TUNJ-a na celu s POPOM.Dujmovaci zelim da iduce godine igraju Super ligu jer mislim da su to zasluzili.
Jos jednom fala navijacima jer pljesak je bia nezaboravan i daje nam dodatni motiv da se borimo svaku utakmicu.
Juka zelimo ti sto brzi oporavak i da te mate pusti da odigras koju utakmicu za GRM & TUNJ ( cuvam ti misto na klupi ).
Pobjedu posvecujemo nasem dragom suigracu BOŽI BOSANČIĆU koji je trenutno u INDIJI na rehabilitaciji livog jajca.
Jos jednom fala navijacima jer pljesak je bia nezaboravan i daje nam dodatni motiv da se borimo svaku utakmicu.
Juka zelimo ti sto brzi oporavak i da te mate pusti da odigras koju utakmicu za GRM & TUNJ ( cuvam ti misto na klupi ).
Pobjedu posvecujemo nasem dragom suigracu BOŽI BOSANČIĆU koji je trenutno u INDIJI na rehabilitaciji livog jajca.
Zadnja izmjena: fabiofabio; 10 ožu 2007, 00:45; ukupno mijenjano 1 put/a.
Hajduk Split
ne moze se rec da je utakmica izmedju grm&tunja i dujmovače plijenila lipoton igre al borbenosti i želje je bilo na pretek. ispostavilo se da je izostanak dvojice ključnih igrača u redovima dujmovače bio prevelik hendikep za njih, ostatak ekipe kolikogod se trudio nije uspijevao pronaci nacin da probije dobro organiziranu i nadasve motiviranu ekipu g&t.iako se cinilo da ce nastavak utakmice nakon vodstva g&t od 2-0 na poluvremenu bit nezanimljiv voditelj dujmovače je riskantnom igrom s "golmanom igračem" učinio kraj utakmice veoma neizvjesnim. al na posljetku ipak se mora priznat da su momci iz g&t zasluženo pobijedili i uzeli sva tri boda.
evo samo da vidite da uz konstantno kritiziranje znam napisat i koju pohvalu, naravno kad je netko zasluži.
p.s.moj don fabio poslušaj dobronamjerne savjete kolega s foruma jer ako se misliš svaki put onako izivcirat kad napišem komentar onda ti je najbolje da od plive odma naručiš vagon lijekova za smirenje.
evo samo da vidite da uz konstantno kritiziranje znam napisat i koju pohvalu, naravno kad je netko zasluži.
p.s.moj don fabio poslušaj dobronamjerne savjete kolega s foruma jer ako se misliš svaki put onako izivcirat kad napišem komentar onda ti je najbolje da od plive odma naručiš vagon lijekova za smirenje.
always outnumbered never outgunned
Pa valjda cemo nakon 6 poraza zaredon i mi nekoga dobit ( igramo protiv Parne mastione) iako san cua da smo se dobro drzali protiv amadeusa u totalno oslabljenom sastavu i sa samo jednon izmjenon. Steta bod bi nan dobro dosa ali neka ova tri pomognu Amadeusu da bude prvi do kraja.
I za kraj iman jednu obavijest utakmica Zagora-Grm igra se u nedilju 18.03 u 22 sata jer kazu da su ukinute utakmice u 2.30. Nama to odgovara jer nevirujen da bi nas bilo vise od 5 da se igra taj prvi termin!!
I za kraj iman jednu obavijest utakmica Zagora-Grm igra se u nedilju 18.03 u 22 sata jer kazu da su ukinute utakmice u 2.30. Nama to odgovara jer nevirujen da bi nas bilo vise od 5 da se igra taj prvi termin!!
Zadnja izmjena: guily; 10 ožu 2007, 12:46; ukupno mijenjano 1 put/a.
I pape i dida bili su Torcida!!!