PARNI POGON napisao:Nadam se da će se svi podaci o kupu brzo nać na netu, za razliku od nekih liga koje nisu baš ažurirane...
popraviti ćemo valjda i to. vjerujte, puno je posla, ne mogu sve stizati pratiti i kontrolirati...
PARNI POGON napisao:Nadam se da će se svi podaci o kupu brzo nać na netu, za razliku od nekih liga koje nisu baš ažurirane...
zewa napisao:Kup počinje 28.05 dnevno se igra 4 ili 5 utakmica 1.kolo 38.utakmica pa sad kad koga dopadne, mislim da će sve sutra bit na forumu u svakom slučaju zanimljivo !!!!!
ticex napisao:zewa napisao:Slažem se,evo i ova naša od subote još ništa,biće nam je administrator u tuzi zbog ispadanja Garaže ;(
ZEWA 8+2 gratis radnika na forumu za pomoć administratoru Dinu
Žaj mi je mojih sa Pujanki, al dignut će se oni ka Feniks iz pepela
ticex napisao:zewa napisao:Predsjednik je reka da će bit piće po pristupačnim cijenama a za spizu ko oće može se organizirat biće stolovi....itd.
ZEWA........
Dobro, čevapa ima kod Loze, a za piće ćemo stavit koju kunu u blagajnu UMN-a:D:D:D:D
fabiofabio napisao:Ljudi moze neka informacija vezano za ekipu "Baterija",buduci da su nam oni protivnici u kupu.Pivnica ako moze neka informacija...Hvala
skalice napisao:Triba mi informacija o ekipi "Aedes",vidim da igraju 4 b ligu,po sredini su tablice.Zanima me koliko su neugodan protivnik.Također me zanima kad će se definirat datumi odigravanja utakmica u kupu,pretpostavljam po završetku svih liga,ima li kakva konkretnija informacija?
fabiofabio napisao:Ljudi moze neka informacija vezano za ekipu "Baterija",buduci da su nam oni protivnici u kupu.Pivnica ako moze neka informacija...Hvala
fabiofabio napisao:Fala ljudi na informacijama,kad sam im pogleda sliku ( vidi se da su stariji ) i rezultate,dalo se primjetit da su poprilicno iskusna i dobra ekipa.
Zato se i pristupa malo opreznije ,da se ne dogodi prva utakmica i onda cao.Jos jednom fala na informacijama.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju