FAQ  •  Registracija  •  Login

1. liga mladih

<<

najvjerniji

Novi član

Post 17 lis 2012, 05:24

torres19 napisao:
najvjerniji napisao:
tarlaban napisao:Moram prokomentirat neke "velike" stručnjake na forumu:
- yanakiss - pogledajte mu komentar na prvoj stranici. Čovjek pada s Marsa. Komentira i daje prognoze o ekipama a nezna ni jednu ekipu . Više od pola lige će sigurno falit, ali se dobro ruga ( vidi reakciju na prognozu prošlog kola). Za bilo kakvu realnu prognozu triba uvik pričekat nekoliko kola.
- braća ( auto simpet i pago ) su očito veliki zaljubljenici u mali nogomet. Svaka čast, ali niste najbolji (barem ne na terenu). Za sve poraze krivca tražite isključivo u svojim redovima a ne cipelarite sve po forumu ( pogotovu Begu). Vaš brat je isto sudac , on kao i bilo koji čovjek griješi u svom poslu. Ja vjerujem da ni jedan od njih namjerno ne podkrada bilo koga.
-frafo očito prati sve lige, svaka čast na tome. Bilo bi mi drago da sada nakon odigranih nekoliko kola da nove prognoze. Njegovo mišljenje cijenim i uvažavam.

Suci su od krvi i mesa i mogu faliti ali neće nikog namjerno oštetiti eto ja sam počeo sudit pete lige i za sada mi dobro ide,sritno svima dalje,,,

Raste ti nos.....

kolega nemoj tako pa dobro sam sudio za vikend a trudit ću se da bude još i bolje mlad sam još učim
<<

najvjerniji

Novi član

Post 22 lis 2012, 19:41

Aj nek mi neko od kolega sudaca javi rezultate iša sam otvorit tekući račun s kolegom pa nismo mogli doći i dvoranu,hvala.
<<

AUTO SIMPET

VIP član

Post 22 lis 2012, 22:49

MNK U.N.Hajduka S.D.R - Orbico = 2:4 (1:2)
Odigrali smo najlošiju utakmicu sezone, očajno, loše... Protivniku poklanjamo golove koji tako ni kriv ni dužan zabija. Orbico je poveo iz indirekta na 6 metara koji smo im nepotrebno poklonili, vraćamo se na 1:1 da bi odma u slijedećem napadu izgubili balun na svojoj polovici i opet gubimo (1:2), ali u zadnjoj sekundi poluvremena falivamo zicer za izjednačenje. U nastavku autogolom povećavamo prednost Orbica, da bi iz akumulacije zabili za 2:3 nešto više od minut do kraja. Ali Orbico golom u praznu branku na samom kraju dolazi do konačnih 2:4.
Šta reć? Pokazali su više želje za pobjedom. Mi blijedi, bezidejni u napadu, u obrani mlaki, nema kod nas uklizavanja... Podbacili smo kolektivno, gotovo da nismo imali raspoloženog pojedinca a tako se ne može do bodova.
<<

F.F MEDENI

Novi član

Post 22 lis 2012, 23:30

AUTO SIMPET napisao:MNK U.N.Hajduka S.D.R - Orbico = 2:4 (1:2)
Odigrali smo najlošiju utakmicu sezone, očajno, loše... Protivniku poklanjamo golove koji tako ni kriv ni dužan zabija. Orbico je poveo iz indirekta na 6 metara koji smo im nepotrebno poklonili, vraćamo se na 1:1 da bi odma u slijedećem napadu izgubili balun na svojoj polovici i opet gubimo (1:2), ali u zadnjoj sekundi poluvremena falivamo zicer za izjednačenje. U nastavku autogolom povećavamo prednost Orbica, da bi iz akumulacije zabili za 2:3 nešto više od minut do kraja. Ali Orbico golom u praznu branku na samom kraju dolazi do konačnih 2:4.
Šta reć? Pokazali su više želje za pobjedom. Mi blijedi, bezidejni u napadu, u obrani mlaki, nema kod nas uklizavanja... Podbacili smo kolektivno, gotovo da nismo imali raspoloženog pojedinca a tako se ne može do bodova.

ne držite fenjer ali bi mogli uskoro nastavite li ovako beskrvno i nemotivirano igrati!
HAJDUK,koliko volim ja tvoje pobjede ma igraj muški i kad te ne ide !
HAJDUK,bez tebe moj je život nesretan jer ja živim za samo jedan san !
HAJDUK,jer mom životu smisao si ti uz tebe vječno su tvoji SPLIĆANI !!!
<<

Voodoo Vince

Član

Post 23 lis 2012, 12:35

Ovaj komentar na utakmicu ostavlja dojam da je Orbico pukom srećom doša do pobjede (vjerojatno ne s namjerom, al takav dojam ostavlja).
Orbico je bila puno organiziranija ekipa koja je znala šta želi i grizli su svaki balun, svaki sekund su bili u igri 110%, a tako se u svemu ide do pobjede. Čestitke i jednima i drugima i sretno dalje!
"You can be a king or a street sweeper, but everybody dances with the Grim Reaper."
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 23 lis 2012, 12:49

Colo Colo : Domus 1:3
Puno promašenih šansi i dva olako primljena gola. Oba golmana izvrsna.
Nastavimo li ovako promašivat šanse ostat ćemo na 0 bodova do kraja lige...
<<

UNH Sud.Dom.Rata.

Član

Post 23 lis 2012, 15:30

Voodoo Vince napisao:

Ovaj komentar na utakmicu ostavlja dojam da je Orbico pukom srećom doša do pobjede (vjerojatno ne s namjerom, al takav dojam ostavlja).
Orbico je bila puno organiziranija ekipa koja je znala šta želi i grizli su svaki balun, svaki sekund su bili u igri 110%, a tako se u svemu ide do pobjede. Čestitke i jednima i drugima i sretno dalje!

Čestitke vašoj ekipi na zasluženoj pobjedi,sve drugo je stvar osobne procjene!!!
KUKAVICA UMIRE TISUĆU PUTA HEROJ SAMO JEDNOM !
"UZ HEROJE DO GROBA"
<<

KLUPA

Član

Post 23 lis 2012, 19:42

UNH Sud.Dom.Rata. napisao:
Voodoo Vince napisao:

Čestitke vašoj ekipi na zasluženoj pobjedi,sve drugo je stvar osobne procjene!!!

UPRAVA ODLAZI... !!! OČEMO MOTO-SIMPET!! :)
<<

croatia_kman_fan

Novi član

Post 29 lis 2012, 14:51

Kad neće nitko, ja ću prognozirat ovo kolo ( možda nešto i pogodim) :
16:00 MNK U.N. HAJDUKA S.D.R. ARTEM ....... 2
16:55 MNK ZLATKO CELENT HERCEGOVAC VISOKO POTKR. ........2
17:55 KIDAN ŽILE ORBICO 1
18:50 COLO COLO - GRAĐEVNO ZEC IS DEUTSCHE ........2
19:50 DOMUS - Croatia Kman 83 PB SPLIT .......... x2
20:45 DUJMOVAČA D.O.O. PARNA MASTIONA .......... x2
21:45 ZLATARNA DVORNIK STROŽANAC .......... 2
<<

najvjerniji

Novi član

Post 29 lis 2012, 18:55

croatia_kman_fan napisao:Kad neće nitko, ja ću prognozirat ovo kolo ( možda nešto i pogodim) :
16:00 MNK U.N. HAJDUKA S.D.R. ARTEM ....... 2
16:55 MNK ZLATKO CELENT HERCEGOVAC VISOKO POTKR. ........2
17:55 KIDAN ŽILE ORBICO 1
18:50 COLO COLO - GRAĐEVNO ZEC IS DEUTSCHE ........2
19:50 DOMUS - Croatia Kman 83 PB SPLIT .......... x2
20:45 DUJMOVAČA D.O.O. PARNA MASTIONA .......... x2
21:45 ZLATARNA DVORNIK STROŽANAC .......... 2

prva tri si već pogodio!
<<

najvjerniji

Novi član

Post 29 lis 2012, 18:58

sudac Mikulić pogurao svog predsjednika prema pobjedi,ulizivanje Radiću do krajnih granica! SRAMOTA a kažu da je najbolji sudac u umn,hehehehe
<<

AUTO SIMPET

VIP član

Post 29 lis 2012, 20:54

MNK U.N.Hajduka S.D.R - Artem = 1:2 (0:0)
A šta reći kad ti sudac odnese bodove. Sve bitno dogodilo se u zadnje 3-4 minute. Prije toga imali smo 2 igrača koji su išli sami na njihova golmana, ali ne zabijamo. Onda je iz naše kontre 3 na 2 izašla re-kontra iz koje Artem dolazi do vodstva. Niti minutu kasnije dolazimo do izjednačenja, a onda triler završnica. Ide naš igrač sam na golmana, pogađa ga u glavu, a odbijeni balun dolazi na nogu našem igraču, a sudac Mikulić prekida igru u trenutku kada naš igrač šalje balun u prazan gol. Poništava nam čisti gol i priznaje da je falija... Bravo "Brko", svaka ti čast! Odma posli toga, ide naš igrač sam prema njihovom golmanu, srušen je s leđa na 7-8 metara, a iz slobodnjaka pogađamo spojnicu. I na kraju imamo aut 20 sekundi do kraja, gubimo balun a iz kontre Artem zabija za 1:2! I to je to. Umisto pobjede i 3 boda, mi treću utakmicu ove sezone primamo gol na 3-4 sekunde prije kraja. Igra solidna, ali više bi volija da smo bili očajni i osvojili bodove...
<<

najvjerniji-najbjedniji

Novi član

Post 29 lis 2012, 22:19

ajde moj auto simpet o kojoj soidnoj igri ti pričaš, gleda san u utakmicu i to je sigurno najgora utakmica ove sezone u 1 ligi ne samo zahvajujući vama nego i artemu koji je isto bija loš s obzirom na prve dvi utakmice koje san gleda. a šta se tiče poništenog gola i ja sam bija uvjerenja da je sudac falija kad je poništija gol tek san kasnije čuja pravioo kod ovakvew situacije al vi to sigurno znate jer imate sudca u obitelji ako se ne varam.
<<

AUTO SIMPET

VIP član

Post 29 lis 2012, 22:27

Igra se može zaustaviti, ali ovisi o situaciji, a procjena suca Mikulića nije bila dobra i on je toga svjestan pa je i sam priznao da je falija. Golman Radman je bija na 5-6 metara iskosa i da ga balun i nije pogodija u glavu teško bi se stiga vratit na gol i pokrit odbiveni balun. Da je golman osta ležat na gol-liniji igra se mogla zaustaviti, a ne ovako kada je gol ostao prazan.
Malo bolje se raspitaj pa onda pametuj. Onaj ko ti je reka za pravilo sigurno nije vidio situaciju.
<<

croatia_kman_fan

Novi član

Post 29 lis 2012, 22:54

najvjerniji napisao:sudac Mikulić pogurao svog predsjednika prema pobjedi,ulizivanje Radiću do krajnih granica! SRAMOTA a kažu da je najbolji sudac u umn,hehehehe

Ako sam ja dobro skužija i ti si sudac, i to mlad. Bilo bi dobro (za tebe i pogotovo) suzdržat se od takvih komentara jer ćeš po logici i zakonu brojki i ti doć u sličnu situaciju. To ti je moj dobronamjerni savjet , a vjeruj mi da je iskren i pun životnog iskustva. Uostalom, ja sam mali nogomet počeja sudit kada se velika većina ovih današnjih sudaca nije ni rodila. I što ti treba uz sve to miješati i poimenično prozivat Radića. Pa čovjek je potpuno nevin u ovoj situaciji. Pametnije bi ti i za tebe odgojnije bilo ispričat se svima koji su uključeni u ovu priču. Prepusti njima da raščiste stvari ( ako je to uopće potrebno) između sebe.
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2012/2013