torres19 napisao:najvjerniji napisao:tarlaban napisao:Moram prokomentirat neke "velike" stručnjake na forumu:
- yanakiss - pogledajte mu komentar na prvoj stranici. Čovjek pada s Marsa. Komentira i daje prognoze o ekipama a nezna ni jednu ekipu . Više od pola lige će sigurno falit, ali se dobro ruga ( vidi reakciju na prognozu prošlog kola). Za bilo kakvu realnu prognozu triba uvik pričekat nekoliko kola.
- braća ( auto simpet i pago ) su očito veliki zaljubljenici u mali nogomet. Svaka čast, ali niste najbolji (barem ne na terenu). Za sve poraze krivca tražite isključivo u svojim redovima a ne cipelarite sve po forumu ( pogotovu Begu). Vaš brat je isto sudac , on kao i bilo koji čovjek griješi u svom poslu. Ja vjerujem da ni jedan od njih namjerno ne podkrada bilo koga.
-frafo očito prati sve lige, svaka čast na tome. Bilo bi mi drago da sada nakon odigranih nekoliko kola da nove prognoze. Njegovo mišljenje cijenim i uvažavam.
Suci su od krvi i mesa i mogu faliti ali neće nikog namjerno oštetiti eto ja sam počeo sudit pete lige i za sada mi dobro ide,sritno svima dalje,,,
Raste ti nos.....
kolega nemoj tako pa dobro sam sudio za vikend a trudit ću se da bude još i bolje mlad sam još učim