FAQ  •  Registracija  •  Login

2. liga mladih

<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 11 sij 2013, 09:49

TARAŠ napisao:Evo samo lagani osvrt na proslo kolo,sudija sam dvi utakmice Klinika-Max moris i Ambasador-Pivnica...Sta se tice prve utakmice moran priznat da nisam ima svoj dan,ostetija sam Kliniku u par navrata(a moj kolega jos i vise) tako da cu sad morat prihvatit njihov poziv na veceru ha ha-sta se tice ponasanja igraca ovaj put neman neke vece zamjerke iako sam opet cuja u par navrata neke cudne uzvike-ocito su pomogle moje kritike na forumu...sta se tice druge utakmice malo sam se trgnija i vise nisam radija greskice, sta se ne bi moglo rec za mog kolegu koji je nastavija sa svojim cudnim kriterijem...inace utakmica je bila miroljubiva bez zutog kartona,ponasanje igraca na zavidnom nivou.
Inace prica sam sa mojim kolegama sudcima i bilo bi dobro za sve nas da se svi ukljuce u forum sa svojim osvrtima jer virujem da ce onda i sudjenje biti bolje
Zdravi i veseli bili

Nisam pratia forum baš u zadnje vrijeme, tako da ne znam je li ovo stvarno Taraš ili netko drugi... u slučaju da se radi o Tarašu, moram reći da mi je drago vidjeti i njega na forumu... bilo bi dobro vidjeti i druge suce na forumu. I ja mislim da bi se suđenje popravilo kada bi suci češće dolazili i pisali po forumu...
<<

DON FABIO

VIP član

Post 11 sij 2013, 11:11

Taras je BOG!
F-OFF!!!
<<

torres19

VIP član

Post 11 sij 2013, 12:35

pivnica_karlo napisao:
TARAŠ napisao:Evo samo lagani osvrt na proslo kolo,sudija sam dvi utakmice Klinika-Max moris i Ambasador-Pivnica...Sta se tice prve utakmice moran priznat da nisam ima svoj dan,ostetija sam Kliniku u par navrata(a moj kolega jos i vise) tako da cu sad morat prihvatit njihov poziv na veceru ha ha-sta se tice ponasanja igraca ovaj put neman neke vece zamjerke iako sam opet cuja u par navrata neke cudne uzvike-ocito su pomogle moje kritike na forumu...sta se tice druge utakmice malo sam se trgnija i vise nisam radija greskice, sta se ne bi moglo rec za mog kolegu koji je nastavija sa svojim cudnim kriterijem...inace utakmica je bila miroljubiva bez zutog kartona,ponasanje igraca na zavidnom nivou.
Inace prica sam sa mojim kolegama sudcima i bilo bi dobro za sve nas da se svi ukljuce u forum sa svojim osvrtima jer virujem da ce onda i sudjenje biti bolje
Zdravi i veseli bili

Nisam pratia forum baš u zadnje vrijeme, tako da ne znam je li ovo stvarno Taraš ili netko drugi... u slučaju da se radi o Tarašu, moram reći da mi je drago vidjeti i njega na forumu... bilo bi dobro vidjeti i druge suce na forumu. I ja mislim da bi se suđenje popravilo kada bi suci češće dolazili i pisali po forumu...

Ja sam na forumu pa sam suspendiran i nesmin sudit ,znači meni nije pomoglo hehehe
Pa nisam ja Jole brate ,da se slikam sa ženom i dicom.Ja sam Vuco,ja sam hodajući spomenik.Ja sam LIVERPOOL čoviče,ja nisam pjevač ja sam LIVERPOOL.
http://dnevnik.hr/showbizz/omg/bez-dlak ... menik.html
http://www.youtube.com/watch?v=yuTYYl-oqL4
http://www.theguardian.com/football/vid ... -mcg-video
<<

Desni brzi

Novi član

Post 16 sij 2013, 10:05

Ne znan jel ovo stvarno Jakov, al ako je nebi triba kritizirati ove mlade suce s obzirom kako je sudija prošlo kolo. A šta se tiče trešnje šanka, to naši pojedini igrači samo malo glasnije navijaju ... za Ajduka. Ko ne viruje neka snimi utakmicu .
TARAŠ napisao:Kratak osvrt na proslo kolo,sudija sam Pivnica-Liverpul i Max moris-Oxa,nikad lakse zarađena dnevnica...utakmice bez puno posla,prva je obilovala golovima i bila je lipa za gledat i sudit a u drugoj su igraci Oxe usli malo nervozno pa sam ih mora malo smirivat zutim kartonima,tu sam moga imat i malo vecu pomoc mog kolege Mujana koji je prespava veci dio utakmice,ajde bar je prvu osudija korektno.
Moran se kriticki osvrnit na moje kolege sta su sudili utakmicu prije moje između Banke i Klinike,pa tu je tribalo podilit bar tri crvena zbog nesportskog ponasanja,ponovo se tresa sank od puste vike pojedinih igraca, neznam sta triba mom kolegi Mišu da napokon skupi hrabrost i pokaze crveni karton,ovi drugi sta je sudija sa njim je jos mlad pa mu se i moze progledat kroz prste...ja mislin da je onakvo suđenje nedopustivo ali ocito ovi mlađi sudci jos trebaju puno ucit od starijih kolega...ja bi volija da se i moj kolega Vlado ukljuci u ovaj forum jer ocito mi stariji moramo kriticki djelovat na mlađe ako ocemo prominit stanje na bolje
Zdravi i veseli bili
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 17 sij 2013, 23:56

Danas....

Pivnica Karlo - Antipiros --> 7:0
Ne znam šta je bilo... ili smo mi bili predobri ili je Antipiros bio jako loš danas... ali nikad lakše protiv njih.

Prije nas Garaža dobila Ebura u šokantnoj završnici... Ebur je nekih 2 minute do kraja vodia 4:1, da bi na kraju izgubili 6:4!!!
<<

Ian Rush

Česti član

Post 18 sij 2013, 20:14

Jucer smo dobili 2-1 u extra teskoj utakmici Zlatan Otok 2-1... Bilo je ugusto, falili smo i penal, golmani na obe strane briljirali, na kraju izdrzali pritisak i odnili 3 boda....protivnik dobra i cvrsta ekipa.....
Nakon utakmice smo dogovorili da nas u ljetnom prijelaznom roku pojaca Fabio iz Klinike, na mistu Ministra obrane Liverpoola na odredjeno vrime...nismo imali papir i olovku tako da je Uprava to rjesila primopredajom novog dresa Redsa ( u black izdanju) na licu mista Fabiu ...kakav ce to show biti sa njim u ekipi!!!!
YNWA
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 25 sij 2013, 00:37

Pivnica Karlo - Monty Payton --> 4:7
Bilo nas je premalo za pobjedit večeras... sa jednom zamjenom se nije moglo odigrat cijelu utakmicu u prvom tempu, a to za vodećeg na tablici nije bilo dovoljno...

Garaža - Ribari --> 0:4

Max dobia Antipirosa....
<<

Ian Rush

Česti član

Post 26 sij 2013, 09:49

Liverpool - SBanka 1-4
Prvo poluvrime 0-0, tvrdo, po par poluprilika na svaku stranu...
U drugo usli nikako, u 1 min 2 gola....nakon toga sve sta smo uspili napravit je bilo smanjenje za 1-3, a 4 gol je paria skrivena kamera....
Jbg , nemos sa 4 olako primljena gola dobit nikoga...
YNWA
<<

torres19

VIP član

Post 27 sij 2013, 10:53

MARIJO BUDIMIR, MAX - MORIS zabrana igranja još 1 utakmicu
ANTE FABJANAC, KLINIKA SUĆIDAR zabrana igranja još 1 utakmicu
DAMIR MIKULIĆ, LIVERPOOL zabrana igranja još 1 utakmicu

Iduće kolo najbolje kompletno priskočit kad ova trojica nemogu igrat ,kakva šteta za futsal.
Pa nisam ja Jole brate ,da se slikam sa ženom i dicom.Ja sam Vuco,ja sam hodajući spomenik.Ja sam LIVERPOOL čoviče,ja nisam pjevač ja sam LIVERPOOL.
http://dnevnik.hr/showbizz/omg/bez-dlak ... menik.html
http://www.youtube.com/watch?v=yuTYYl-oqL4
http://www.theguardian.com/football/vid ... -mcg-video
<<

zagor

Član

Post 31 sij 2013, 00:12

torres19 napisao:MARIJO BUDIMIR, MAX - MORIS zabrana igranja još 1 utakmicu
ANTE FABJANAC, KLINIKA SUĆIDAR zabrana igranja još 1 utakmicu
DAMIR MIKULIĆ, LIVERPOOL zabrana igranja još 1 utakmicu

Iduće kolo najbolje kompletno priskočit kad ova trojica nemogu igrat ,kakva šteta za futsal.

Bez njih kako tako ali bez tebe će danas biti stvarno bez veze neću ni doći gledat iako sam mislio malo povirit.
Zadnja izmjena: zagor; 31 sij 2013, 00:13; ukupno mijenjano 1 put/a.
ŽIVI URU ,ALI ŽIVI POŠTENO!!!!!
<<

zagor

Član

Post 31 sij 2013, 23:52

Jeli bilo iznenađenja danas
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 01 vel 2013, 11:40

zagor napisao:Jeli bilo iznenađenja danas

Je, mi smo izgubili :))))
<<

josip_radic

Stari član

Post 01 vel 2013, 14:02

IRA napisao:Nakon 5 godina života, hmm ako se to moglo nazvati životom, nakon 5 godina potlačenosti, iscprljivanja do krajnjih ljudskih granica sa svakodnevnim treninzima, prijetnjama hrabri P.M. igrač Garaže Pujanke odlučio je reći NE tiraniji i izrabljivanju od strane vrhovnog vođe... odlučio je istupiti mada je dobivao kojekave prijetnje u kasne noćne sate koje su uključivale prijetnje gašenjem njega samog i ekipe za koju nastupi u drugom dijelu, hrabri P.M. zaslužuje sve pohvale za ovaj herojski čin, bravo P.M. a uvaženom vođi pručujemo vidimo se dogodine u trećoj ligi...

[url]http://s13.postimage.org/g8voa0vub/GFGZRT.jpg[/url]

Konačno ste uspjeli i zadali Garaži udarac od kojeg će se teško oporaviti. Dobili ste bitku, možda i rat... Ne znam, vrijeme će sve pokazati, a koliko čujem još su se neki nudili, ali saznati ćemo i to! Očito je Kocunar poželjna udavača odnosno Garaža teška supruga... Ali neki nešto poštuju i cijene pa su ti odani bez obzira na sve, a neki ne. Sve je to život.
Međutim, što se tiče ovoga, završio bih sa ovim: ""Sutra ću misliti o tome. Na kraju krajeva, sutra je novi dan..."
<<

zagor

Član

Post 01 vel 2013, 15:22

pivnica_karlo napisao:

Nebi to nazvao iznenađenjem jer Garaža se diže a dobila je i Ebura prije dva kola prdesjednik će teško do opstanka ali se drže vidim opet odljev igrača neznam šta se dešava među njima ali još se tu ima igrat cila polusezona!
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 01 vel 2013, 15:36

zagor napisao:
pivnica_karlo napisao:

Nebi to nazvao iznenađenjem jer Garaža se diže a dobila je i Ebura prije dva kola prdesjednik će teško do opstanka ali se drže vidim opet odljev igrača neznam šta se dešava među njima ali još se tu ima igrat cila polusezona!

Zar nisi primjetia smajlić u mom postu? Malo se zajebajen na naš račun :)
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2012/2013