TARAŠ napisao:Evo samo lagani osvrt na proslo kolo,sudija sam dvi utakmice Klinika-Max moris i Ambasador-Pivnica...Sta se tice prve utakmice moran priznat da nisam ima svoj dan,ostetija sam Kliniku u par navrata(a moj kolega jos i vise) tako da cu sad morat prihvatit njihov poziv na veceru ha ha-sta se tice ponasanja igraca ovaj put neman neke vece zamjerke iako sam opet cuja u par navrata neke cudne uzvike-ocito su pomogle moje kritike na forumu...sta se tice druge utakmice malo sam se trgnija i vise nisam radija greskice, sta se ne bi moglo rec za mog kolegu koji je nastavija sa svojim cudnim kriterijem...inace utakmica je bila miroljubiva bez zutog kartona,ponasanje igraca na zavidnom nivou.
Inace prica sam sa mojim kolegama sudcima i bilo bi dobro za sve nas da se svi ukljuce u forum sa svojim osvrtima jer virujem da ce onda i sudjenje biti bolje
Zdravi i veseli bili
Nisam pratia forum baš u zadnje vrijeme, tako da ne znam je li ovo stvarno Taraš ili netko drugi... u slučaju da se radi o Tarašu, moram reći da mi je drago vidjeti i njega na forumu... bilo bi dobro vidjeti i druge suce na forumu. I ja mislim da bi se suđenje popravilo kada bi suci češće dolazili i pisali po forumu...