Svašta................
1josip1 napisao:Šta se mene tiče mogli bi protiv nas bacit prijateljsku, al to ne znači da smo slaba ekipa, zato sta san se javia na takav oglas.
naravno, ja ne smatram nikoga slabim protivnikom zato sam i stavija one navodnike, jer slabe ekipe ne postoje po mom mišljenju! a plus toga kakvi god bili, za vama je nešto više od pola sezone i sigurno ste uigraniji od nas...
aj javi mi kad se dogovoriš sa svojima kad bi bacili i ako imate prijedlog di (može bilo koja podloga)
Blamaža Pujanke
1josip1 napisao:Sokole, meni je nemoguće skupit momčad ujutro i kroz popodne, zbog faksa i škola igrača. A i tili bi igrat protiv neke ekipe iz neke više lige, čisto da vidimo di smo, vi nam na to nebi dali odgovor iako ste možda bolji od tih ekipa. jebiga...
Naravno, pa bili bi ludi i nerazboriti kad bi mogli reć da smo bolji od bilo koje ekipe iz treće lige pa na gore...
ja sam čisto tako mislija da odigramo kad ste već rekli da bi mogli, jer mislim ne bi tija doć u ligu a da ovi moji ni ne osjete kako je igrat sa tim ekipama, iako, ponavljam da mislim da pola ekipa iz 4b i 4a lige bi imali puno muka sa nama jer se u tu ligu danas prijavljuje svatko...
Blamaža Pujanke
pivnica_karlo napisao:1josip1, slušaj imamo mi neki termin na Gripama u maloj dvorani - sutra u 5 sati! Jeste li vi za odigrat s nama?
Jebenti, kako to organiziras termine? Dođemo mi na termin, a kad ono nema termina.
Aj dobro, znam da si ima najbolju volju! Opraštamo!
Meni je stvarno ža zbog toga, ne zbog mene nego vas. A jebiga, neću reć da nije do mene al stvarno nije, i neću sad govorit ko je kriv.
Pivnica molinte nemoj mi to nabijat na nos, dovoljno mi je šta mi mate(opp. parlov) to radi haha...
Al ja se duboko ispričavan
1josip1 napisao:pivnica_karlo napisao:1josip1, slušaj imamo mi neki termin na Gripama u maloj dvorani - sutra u 5 sati! Jeste li vi za odigrat s nama?
Jebenti, kako to organiziras termine? Dođemo mi na termin, a kad ono nema termina.
Aj dobro, znam da si ima najbolju volju! Opraštamo!
Meni je stvarno ža zbog toga, ne zbog mene nego vas. A jebiga, neću reć da nije do mene al stvarno nije, i neću sad govorit ko je kriv.
Pivnica molinte nemoj mi to nabijat na nos, dovoljno mi je šta mi mate(opp. parlov) to radi haha...
Al ja se duboko ispričavan
Ma nema problema. Mate mi je reka da te uvatin malo u đir, pa eto....